Çinal’ın oğlu Mehmet Nuri avukat oldu

Alanya’da ev yemeklerinin öncülerinden Çinal Lokantası sahibi Hüseyin Çinal, oğlunun avukat olma sevincini eşi Emine Çinal ile birlikte yaşadı.

Çinal’ın oğlu Mehmet Nuri avukat oldu

Birbirinden lezzetli yemekleri ile Alanya'nın en iyi esnaf lokantalarından birisi olan Çinal Lokantası sahibi Hüseyin Çinal, oğlu Mehmet Nuri Çinal’ın avukat olmasıyla gurur duyduğunu belirterek eşi ile birlikte hayatlarının en mutlu günlerini yaşadıklarını anlattı. Çinal, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi hukuk bölümünden mezun oldu. Antalya Barosu’na kayıt olan çiçeği burnundaki avukat Mehmet Nuri Çinal, Alanya’nın tanınmış Avukatı Fatih Barcın’ın yanında stajını tamamlayarak mesleğine ilk adımı attı.

banner111

ALLAH HERKESE NASİP ETSİN”

Lokantacı Baba Çinal, “Tek derdim, tek isteğim herkesin çocukları iyi bir eğitim alması. Ben bu sevinci oğlum Mehmet Nuri ile yaşadım. Çok şükür Allah bana bugünleri gösterdi. Allah herkese böyle çocuklar nasip etsin” dedi. Baba Hüseyin Çinal’ın bu sevincini sosyal medyadan eşi Emine ve avukat oğlu Mehmet Nuri ile çekildiği fotoğrafla ‘’Hayırlı olsun oğlum’’ şeklinde paylaştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83