Davutoğlu, Alanya’da iktidara yüklendi | ‘Masa rüyası boş çıktı, şimdi kabus görüyorlar’

Davutoğlu, Alanya’da iktidara yüklendi | ‘Masa rüyası boş çıktı, şimdi kabus görüyorlar’

Alanya’da konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Her toplantı öncesi iktidardakiler ‘Bu masa dağılacak’ diye rüya gördü. Hep rüyaları boşa çıktı. Şimdi kabus görüyorlar. İsteseler de istemeseler de 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak” dedi. 

Alanya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe binasında partililerle sohbet eden Davutoğlu, ardından Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi’ne geçti. Burada Alanya’daki Millet İttifakı’nın ilçe başkanları ve partililere hitap eden Davutoğlu, her zaman Alanyalılardan güç aldığını söyledi. Davutoğlu, “Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nı geride bıraktık. Şimdi üçüncü bayrama gidiyoruz. 14 Mayıs’ta demokrasi bayramına hazır mısınız? Dağ göründü. Görünen dağ 14 Mayıs’taki seçim sandığı. Aşacağımız engel bu baskıcı, otoriter iktidarın önümüze çıkardığı engeller. Hepsini kırarak dağa ulaşacağız. 14 Mayıs günü sadece bir iktidar, bir kişi gidip başka bir cumhurbaşkanı değişmeyecek. 14 Mayıs’ta bir zihniyet devrimi yapacağız. Kibirli, öfkeli, asık suratlı bir dile karşı halka tebessümle, merhametle bakan ve halka ‘gel’ diyen yeni bir zihniyet gelecek” dedi.
 

“MİLLETİMİZİ NAMERDE MUHTAÇ HALE GETİRDİLER”

banner111

Milletin iktidardan kurtulduğu için şükür namazı kılacağını söyleyen Davutoğlu, “Eski, bizden sonraki düşük profilli başbakan, ‘14 Mayıs’ta yabancı istilasına karşı memleketi koruyacağız’ diyor. Sizin zamanınızda memleketi uyuşturucu baronları istila etti. Siz kim oluyorsunuz? Mafya liderleri Türkiye’de hesaplaşır hale geldi. Bunlar memleketin din ve vatan sevdasını istismar ederek iktidarlarını korumaya çalışıyor. Başka çareleri kalmadı. Panikteler. Bunlar milletimizi namerde muhtaç hale getiriyor. Namert kim? Faizciler, tefeciler. Bunların hepsi esnafımızı bankanın önünde borçlu bıraktı. Çiftçiyi mazot parasını ödeyemez hale getirdi. Herkesi borçlu kıldı. Biz şimdi yeni bir yola girdik. Bir makam, mevki işine girmedik. Biz o makam, mevkileri geride bıraktık. Biz kimseyi dışlamadık ama bu fakir milletin vergilerinden toplanan ama 3-5 çeteyi zengin edenler, oturdukları makamlara bir yüzükle gelip bir servetle o makamları terk edenler, hiçbir mal beyanında bulunmayıp, Hollanda’da gazetelerde 28 milyar dolar serveti var denilenlerden hesap soracağız” diye konuştu.

“MASA DAĞILACAK DİYE RÜYA GÖRDÜLER” 

Millet İttifakı olarak bir araya gelerek kutlu yola çıktıklarını vurgulayan Davutoğlu, “Sonunda hep beraber dokümanlar ortaya koyduk. Sonra cumhurbaşkanı adayımızı açıkladık. Bizler de cumhurbaşkanı yardımcısıyız. Her toplantı öncesi iktidardakiler ‘Bu masa dağılacak’ diye rüya gördü. Hep rüyaları boşa çıktı. Şimdi kabus görüyorlar. İsteseler de istemeseler de 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Bu ülkeye özgürlüğü, adaleti, liyakati, refahı, mutluluğu, insan onuruna yakışır seviyede ekonomik gelir ve en önemlisi gençler geleceğe umutla bakacak. Kadınlar sokakta güvenle dolaşacak. Bu ülkenin çocukları cumhuriyetin ikinci yüzyılında başı dik, dünyada itibarlı bir ülkenin vatandaşları olacak” ifadelerini kullandı

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83