ENGELLİLERİN ÖNÜNDE ENGEL KALMAYACAK

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik engelli vatandaşlarımızın istihdamını arttırmaya yönelik E-KPSS ve kura ile kurum ve kuruluşlara yerleştirme yapmak için tercihlerin başladığını duyurdu.

ENGELLİLERİN ÖNÜNDE ENGEL KALMAYACAK
Ülkemiz genelinde Engelli vatandaşlarımızın istihdamını arttırmaya yönelik uygulanan E-KPSS /kura ile Engelli Personeli bazı kurum ve kuruluş kadrolarına yerleştirme yapmak için OSYM Başkanlığı tarafından 04.12.2015 tarihinde tercihleri alınmaya başladı.

Çelik adayların tercihlerini 11.12.2015 tarihine kadar yapabileceklerini , bir sonraki E-KPSS 24.04.2016 tarihinde düzenlenecek olup adaylar sınavla ilgili detaylı bilgileri OSYM Başkanlığının internet sitesi duyurular kısmından takip edebileceklerini söyledi.  "Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama tam katılımının sağlanması, ayrımcılığa maruz kalmayan, haklarını kullanabilen kişiler olmalarına imkân verilmesi, her alanda engelli kardeşlerimizin önünde bulunan engellerin ortadan kaldırılması, engellilerimizin başkalarına gereksinim duymadan yaşamını sürdüren, üreten, toplumsal yaşama katkıda bulunan bireyler olmalarının sağlanması devletin temel görevidir" diyen Çelik; bu doğrultuda Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olarak engelli istihdamına katkıda bulunmak amacı ile  E-KPSS hazırlık kursu açılacağını bildirdi. 

ÇELİK : “KAYIT YAPTIRMALARI YETERLİ”

Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü  Hüseyin Er’in katkıları ile Alanya Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenleyeceğimiz kursumuza kayıtlar Müdürlüğümüz tarafından alınacaktır. Kursa başvurmak isteyen adayların  Hacet Mah. Eşref Kahveci oğlu Cad. No:54 adresinde bulunan Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne gelip kayıt yaptırmaları yeterli olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2015, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83