Erdem Alanya Sanayi'de iş insanlarını ziyaret etti

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem Alanya Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren iş insanlarını ziyaret etti. 

Erdem Alanya Sanayi'de iş insanlarını ziyaret etti


5 Kasım 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Organ Seçimleri öncesi başkan adayı olarak iddialı bir biçimde çalışmalarını sürdüren Eray Erdem, Alanya Sanayi Sitesi'nde iş insanlarını ziyaret etti. Ekip arkadaşları ile birlikte sanayi içerisinde yer alan tüm esnaflara selam veren Erdem, hal hatır sordu ve talepleri dinledi. 

banner111

"OLUMLU HAVA BİZİ MOTİVE ETTİ"

Alanya Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirdiği ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, "Sanayi içerisinde faaliyet gösteren iş insanlarımızın bize olan güven ve desteği bizi motive etti. Ne denli doğru bir yolda olduğumuzu bir defa daha anladık. Kendilerine bizi sıcak kanlı karşılamaları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim." İfadelerini kullandı. 

"SANAYİ ŞEHRIN BEL KEMİĞI" 

Erdem, ticaretin temelinde sanayinin önemli yeri olduğuna işaret eden açıklamasında, "Bazı bölgelerimizde ticaret ve sanayi odaları ayrı ayrı hizmet verir. Alanya'da ikisi tek çatı altında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak birleşik. Bu bizim ticareti koordineli biçimde geliştirebilmemiz için önemli bir avantaj. Sanayi demek üretim demek, ancak sanayi sitesi demek her şey demek. Burada halkın ‘Deyim yerindeyse teknik olarak’ tüm ihtiyaçları giderilmekte. Alanya Sanayi Sitesi'nin sıkıntıları da gün geçtikçe  daha büyük seviyeye çıkıyor. Ortak akıl ile Alanya Sanayi Sitesi'nin sorunlarının çözümü için çalışmalar yapacağız" diye konuştu

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83