“Erdem” rüzgarı

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem,  Sebze ve Meyve Hali’nde faaliyet gösteren iş insanları ile bir araya geldi. 

“Erdem” rüzgarı

5 Kasım’da yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı  Turizmci Eray Erdem, ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Batı mahallerinde ayak basmadık yer, sıkmadık el bırakmayan Erdem Mahmutlar, Demirtaş ve Kargıcak ziyaretlerinin ardında Kestel’de de iş insanlarını ziyaret etti. Kestel’e kalabalık çalışma arkadaşları ile giden Eray Erdem, Kestel’deki tüm iş insanlarına selam vererek hayırlı işler diledi. 

ÖZDEMİR’DEN NAZİK DAVET

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem Kestel gezisinin ardından Eski Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir’in yemek davetine katıldı. Diamond Hotel’de gerçekleştirilen davette birlikte yenen yemeğin ardından sürece ilişkin değerlendirmeler yapıldı. 

HAL’DE KAHVALTI

Son günlerde sebze ve meyve hallerini de ziyaret ederek desteği arkasına alan Eray Erdem, Alanya Yaş Sebze ve Meyve Hali’nde faaliyet gösteren iş insanları ile kahvaltıda bir araya geldi. Gülüklü çorba ikramının da yapıldığı kahvaltıya, Alanya Hal Derneği Başkanı Adem Kaya, Alanya Hal Derneği Eski Başkanı Mustafa Yüksekkaya ve iş insanlarının yanı sıra Eray Erdem’in çalışma arkadaşları da katıldı. 

“HAL, TİCARETİN ÖNEMLİ BİR DEĞERİ”

banner111

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, “Alanya’nın en önemli ticari potansiyellerinden biri de tarım sektörü. Bu bağlamda ALTSO’nun da sorumlulukları oldukça önemli. Tarım sektöründeki gelişim için hem üreticilerimiz hem de aracılarımız ile birlikte hareket ederek, üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Tarım sektörünün bu denli önemli olduğu bir bölgede tabi ki sebze ve meyve halleri de ticaretin önemli bir değeri konumda yer alıyor.” Diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83