Erdem’den gazetecilere dobra dobra yanıtlar

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdem, seçim süreci projeleri hakkın da bilgi verdi. 

Erdem’den gazetecilere dobra dobra yanıtlar


Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ALTSO) 5 Kasım’da yapılacak organ seçimlerinde aday olarak seçim çalışmalarını sürdüren Eray Erdem, Barbecue Restoran’da basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Çok sayıda basın mensubunun katılım sağladığı etkinlikte ilk olarak açılış konuşması yapan Eray Erdem, “Çalışmalarımıza başladığımız günden bu yana tüm hızıyla devam ediyoruz. Birinci vites, ikinci vites, üçüncü vites, dördüncü vites, beşinci vites, altıncı vites derken bu hızla devam ediyoruz. Şu an son virajdayız bu çalışmaları yaparken en büyük hassasiyetimiz her zaman olduğu gibi Alanya kamuoyunun Alanya’nın kendi hassasiyetlerine değerlerine zarar vermeden sürdürmekti. Ben bu noktada diğer arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Onlarda bu hassasiyeti gösterdiler çünkü herkes aynı hassasiyetle bu süreci yürüttü. Son on gün, bu on günü de bu şekilde tamamlamış olacağız.” Dedi. 

banner111

“KAZANAN KİM OLURSA OLSUN ALANYA KAZANMIŞTIR”

“Kazanan kimse Alanya kazanmıştır diyerek 6 Kasım sabahı herkes hayatına devam edecektir. Ben Alanya’ya hizmet vermiş herkese müteşekkirim. Bundan sonraki süreçte de ben ve diğer aday arkadaşların da iddiası biz üzerine koyarak bir tık daha iyisini yapacağız diyerek bu yola çıktık dolayısıyla seçim kampanyalarımızda hep bu minvalde gidecek. Bunun bir savaş olmadığını Alanya sevdası olduğunu, Alanya’ya hizmet yarışı olduğunu hem kendi ekiplerimizle istişarelerde dile getirdik hem de kamuoyunun karşısına çıktığımızda dile getirdik.”

“SEÇİMİ BİZ KAZANDIK DİYEBİLİYORUZ”

“Alanya kamuoyundan aldığımız tepkiyi ben kendi adıma söylüyorum seçimi biz kazandık diyebiliyoruz. Kendi adımıza bunu mazbata olarak söylemiyorum ama Alanya kamuoyunun bize belirttikleri o taktir duyguları inanın bu süreçte bizim başarılı olduğumuzun göstergesidir biz şu anda Alanya’nın özlediği huzurlu bir seçim çalışması yürütüyoruz. Diğer üç aday arkadaşımızla bu seviyeli gidişinde en büyük mimarları ben ve ekip arkadaşlarım. Hepimiz bu hassasiyet doğrultusunda bu kampanyayı yürüttük. Hayat öyle değişken öyle ilginç ki her dönemi kendine göre konjektür etmek lazım. Biz de bugünün ve yarın eksiklerini çalışarak onları düzeltmek için yola çıktık. Hazırlıklarımızı yaptık. İnşallah 5 Kasım’da Alanya iş insanları bize vereceği yetki ve görevle devamındaki dört yıllık hizmet sürecinde sizlere mahcup olmadan o süreci tamamlamayı nasip eder.”

“EN BÜYÜK PROJE ORTAK AKIL”

Konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “en önemli projeniz nedir” şeklindeki soruya, “Sıklıkla dile getirdiğim gibi bizim olmazsa olmaz projemiz daha önce de söyledim bir daha söylüyorum ortak akıl. Çünkü şehri yöneten dinamikler birlikte hareket edemezsek iyi bir sonuç alamayız. Ortak aklın olmadığı hiçbir yerde başarı olmaz. Ben Alanya menfaati olan her şeyde elimi taşın altına koymaya hazırım. Bu tür hizmetler gönül işidir ben bu işe adım atmadan önce çok düşündüm. Eşimle, dostumla ve arkadaşlarımla oturdum fikir alışverişinde bulundum. Artı ve eksilerine baktım ve günün sonunda Alanya’nın menfaati ağır bastı. Alanya sevdası öne geçti. O yüzden de bu yola bismillah diyerek çıktık bizim olmazsa olmaz projemiz ortak akıl çünkü kilit orası, anahtar orası. Burası kimsenin şahsi mülkü veya kendine ait bir yer değil.” Dedi. 

“MARATON GİBİ OLMASI BANA TERS GELDİ”

Seçim sürecine ilişkin değerlendirme yapan Eray Erdem, “Benim hep dile getirdiğim bir konu vardı daha önce arkadaşlarımız bize dedi ki elini sıkmadığınız kişinin oyu sizin değildir. Bizde bu doğrultuda ziyaret yaptık fakat bu durumun maraton var gibi olması bana ters geldi. Çünkü iş insanları dediğimiz insanlar sabah matematikle uyanıp gece matematikle yatan insanlar. Bu insanlar zeki insanlar o yüzdende ortak akıl olmayan bir projede hiçbir şeyin hayata geçebileceğini düşünmüyorum. Bu oda belediye gibi ruhsat veren, belirli bir bütçeye sahip olan, ruhsat parası olan bir durum değil. Aidatlarla yürüyen bir kurum bir kuruluş ama iyi bir fikir üretme enstitüsü olması lazım. Bizim asıl işimiz iş insanlarının sorunlarını ilgili kurum ve kuruluşlarla iletişim kurarak halletmek. Bu da ortak akılla mümkün olur.” İfadelerini kullandı. 

KOALİSYON YORUMU

Kendisine yöneltilen “Seçimde adayların komite sayıları birbirine yakın olursa koalisyon düşünür müsünüz?” şeklindeki soruyu da yanıtlayan Erdem, “Bu durumun etik olanı dört adayın oyları birbirine yakın olursa herhangi bir kaygı gütmeden, keyfini huzurunu kaçırmadan en çok komite alan adaya koalisyon kurma görevi verilir. Örneğin ben ya da diğer arkadaşlar sekiz komite aldı, geri kalanı 4-5 tane aldı en çok oy alan koalisyonu kursun. Bunun böyle olması lazım. Çünkü bunun aksi bir durumu olursa bana göre Alanya’daki iş insanlarının iradelerine saygısızlık yapılmış olur. Herhangi bir arkadaşımız daha fazla komite alırsa ben desteğimi vermekte mükellefim. Hem o arkadaşımızın emeğinin heba olmaması hem de o arkadaşımıza destek vermek için, Alanya esnafının ticaretine destek vermek için bunu yapmak gerekir.” Diye konuştu. 

“BEN HAZIRIM”

Tüm adayların ortak bir televizyon yanının da bir araya gelmesi ile ilgili düşüncelerini de dile getiren ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem, “Tüm adayların televizyona çıkma konusuna söyleyeceğim şey ben her zaman çıkmaya hazırım. Hatta şu anda da gelseler burada da çıkarım. Diğer adayları ikna ederseniz televizyona çıkmaya ben her zaman hazırım çıkarım ve bence hoş da bir program olur. Alanya’da, Türkiye’de adayların bir masanın etrafında toplanıp seviyeli bir şekilde aday oldukları kurum ve kuruluşlar neyse o konuyla ilgili tartışmaları kamuoyuna açılması güzel olur.” Şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83