Erdem’in ekibi göz kamaştırıyor

ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem’e destek yağıyor. Seçim startını vermesinin ardından vites yükselten Erdem’in ekibinde Alanya’nın tanınmış ve tecrübeli iş insanları yer alıyor. 

Erdem’in ekibi göz kamaştırıyor

5 Kasım 2022 tarihinde yapılacak Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Seçimli Genel Kurulu’nda başkan adayı olduğunu açıklayan ve çalışmalarına başlayan Eray Erdem’in çalışma ekibi her geçen gün genişleyerek büyüyor. Alanya’nın tanınmış ve tecrübeli iş insanlarının yanı sıra genç ve gelecek vadeden iş insanlarını bir araya getirmeyi ve bu doğrultuda Alanya ticaretinde önemli projeleri hayata geçirmeyi planlayan Eray Erdem, ziyaretlerine de ekip arkadaşları ile gidiyor. 

ZİYARETLER TAM GAZ

ALTSO Başkan Adayı Eray Erdem bir yandan kendisi, diğer yandan ekip arkadaşları ile Alanya’da hizmet veren, oy hakkı olsun olmasın tüm iş insanlarını ziyaret etmeye gayret gösteriyor. İlçedeki ticari yapı ile ilgili tüm verileri bir araya toplayarak ortak akıl ile projelerin geliştirilmesi gerektiğini her fırsatta dile getiren Erdem, çalışmalarını da bu doğrultuda sürdürüyor. 

MAHMUTLAR’DA YOĞUN MESAİ 

 “Tercih sizin Alanya HEPİMİZİN” sloganı ile başlattığı seçim kampanyası kapsamında rotasını bugün Mahmutlara çeviren Erdem, sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başladı. Ekip arkadaşları ile Selman Cebeci, Adil Memiş, Mehmet Emin Dalgıç, Ufuk Küçülmez ve Levent Efe, Mehmet Ali Gürses ve Muzaffer Şenol ile birlikte Mahmutlar’a çıkarma yapan Eray Erdem, birçok iş insanı ile görüşmeler yaptı. Erdem temaslarında emlak ve inşaat sektöründeki son durum ve geleceğe dönük yapılması gerekenler üzerine fikir alışverişleri yaptı. Gerçekleşen ziyaretlerde Alanya’nın ve iş dünyasının her kesiminden iş insanı ekibe katılarak Eray Erdem’e güç verdi. 

“KOMİTELERİ BEN SEÇMİYORUM”

banner111

İş insanları ile temaslarında ALTSO Başkan Adayı Erdem’e komite temsilcilerinin nasıl belirleneceği? de soruldu. Turizmci Aday Erdem’in cevabı ise beğeni topladı. Komitelerin temsilcilerini kendisinin belirlemediği ifade eden Erdem şöyle konuştu: “Bu iş bir gönül işi. Amacımız Alanya’ya ve Alanya ticaretine hizmet etmek. Ekibimiz oldukça kalabalık. Bu beni gururlandırıyor. Burada amacımız hizmet olduğu için hiç kimseyi komiteye yazma teklifi ile ekibimize dahil etmedik. Burada gönüllülük esastır. Komite sayısında fazla çalışma arkadaşımız var. Komitelerimiz seçim için çalışmalarını sürdürüyor, kendi içlerinden temsilcilerini kendileri belirleyecekler. Ben hiç bir komitenin oluşmasında belirleyici faktör olmayacağım. Şeffaf demokrasi de bunu gerektirir. Bu nedenle ziyaretlerimizde kimseye bu tarz tekliflerde ya da vaatlerde bulunmuyoruz.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83