Gazipaşa Belediyesi EMİTT Fuarı’na katıldı

Gazipaşa Belediyesi EMİTT Fuarı’na katıldı


Gazipaşa Belediyesi, bu yıl 26'ncısı düzenlenen Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Gazipaşa'yı en iyi şekilde tanıtmak için yerini aldı.
Ülkemizdeki yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen EMITT Fuarı, 12- 15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu olan EMITT, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 12 Nisan Çarşamba günü saat 11.00’de kapılarını ziyaretçilere açtı.
GAZİPAŞA’NIN DEĞERLERİ TANITILACAK
Gazipaşa Belediyesi, Türkiye'nin tanıtımına büyük katkı sağlayan, her yıl on binlerce ziyaretçinin ve dünyanın her yerinden gelen seyahat şirketlerinin katıldığı EMITT fuarına katıldı. 4 gün sürecek fuarda Salon 7’de yer alan 702 numaralı Gazipaşa Belediyesi standı, ilk günden yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. 15 Nisan’a kadar devam edecek fuarda, Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan hazırlıklarla şehrin öne çıkan değerlerinin tanıtımı yapılacak.
BAŞKAN YILMAZ’DAN EMITT FUARINA DAVET
EMITT Fuarına eşi Şerife Yılmaz ile birlikte katılan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşa’nın tanıtımı için önemli olan fuara herkesi davet etti. Başkan Yılmaz konuşmasında; “ Emitt 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’nda Gazipaşa Belediyesi olarak biz de yerimizi aldık.  Çalışma arkadaşlarımızla birlikte misafirlerimizi ağırlıyoruz. 4 gün boyunca buradan Gazipaşa’mızın tarihini, kültürünü ve yöresel lezzetlerini tanıtacak, şehrimizin tüm güzelliklerini ziyaretçilerimizle buluşturacağız. İstanbul’da bulunan hemşehrilerimizi ve tüm ziyaretçilerimizi salon 7’de bulunan standımıza bekliyoruz.” Dedi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83