Gazipaşa’da 23 Nisan Çocuk Şenliği yapıldı

Gazipaşa’da 23 Nisan Çocuk Şenliği yapıldı


Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazipaşa'da 23 Nisan Pazar günü saat 14.00'te Koru Halk Büfe yanında eğlenceli etkinliklerle kutlandı.
Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği Koru Halk büfe yanında kurulan oyun alanları ile Gazipaşalı çocuklara güzel bir bayram coşkusu yaşattı. Çocuk şenliğine katılan yüzlerce çocuk, Balon Park, Sihirbazlık gösterisi, Yüz Boyama ve Animasyon gösterilerinin yapıldığı şenlikte doyasıya eğlendi.
23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocukların eğlencesine ortak olan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “ Çocuklarımız için bu yıl çifte bayram oldu. Bu yıl Ramazan Bayramımız ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın aynı günlerde olması hepimiz için büyük bir coşku oldu. Bayramımızı burada eğlenceli etkinliklerle kutladık. Çocuklarımız mutlu olunca bizler de çok mutlu oluyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum.” dedi.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83