Rektör Kalan çocuklarla buluştu

Rektör Kalan çocuklarla buluştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, makam koltuğunu ALKÜ Uygulama Anaokulu öğrencilerine devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Uygulama Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan’a ziyarette bulundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yıl da makam koltukları bir günlüğüne çocuklara devredildi. ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan bu yıl makam koltuğunu ALKÜ Uygulama Anaokulu öğrencisi Can İlhan ve Deniz Mercan Akdenizli’ye devretti. Günün anlam ve önemi kapsamında öğrenciler ile bir araya gelen Rektör Kalan, minik öğrenciler ile tek tek sohbet etti. Rektör Kalan’ın öğrencilere yönelttiği sorulara verilen yanıtlar ise ortamda neşeli anlara sahne oldu.

Rektör Kalan, Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada başka bir örneğinin olmadığını vurgulayarak, “ALKÜ Uygulama Anaokulu öğrencileriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Çocuklarımız hem ülkemizin hem de bizlerin geleceğidir. Hepsinin heyecanlarını yürekten yaşıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.

banner111

Sıcak ve samimi sohbetin ardından minik öğrencilere günün anlam ve önemine binaen verilen hediyeler ile ziyaret sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83