Gözümüz Alanya’nın önemli değeri Keşkek’e emanet 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nedime Şahinoğlu Keşkek etik değerler çerçevesinde sürdürdüğü çalışmalarıyla takdir kazanmaya devam ediyor 

Gözümüz Alanya’nın önemli değeri Keşkek’e emanet 

PROF. Dr. Nedime Şahinoğlu Keşkek, yaklaşık 4 yıldan beri Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görevini sürdürüyor. Geldiği günden beri adından övgü ile bahsedilen Keşkek, etik değerler çerçevesinde sürdürdüğü çalışmaları, hastalarıyla kurduğu iyi iletişimi, güler yüzlü yaklaşımı ve çalışkanlığı ile takdir kazanıyor. Donanımıyla hastaları, öğrencileri, asistanları ve meslektaşları tarafından son derece sevilen Keşkek, Alanya için önemli bir değer.

banner111

NEDİME ŞAHİNOĞLU KEŞKEK KİMDİR?

Prof. Dr. Nedime Şahinoğlu Keşkek, İstanbul doğumlu olmakla birlikte, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunudur. Göz Hastalıkları Uzmanlık eğitimini İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi’nde tamamladı. Ankara Üniversitesi’nde az görme konusunda doktora yaptı. Uzun yıllar Başkent Üniversitesi Adana Uygulama Hastanesi’nde akademisyen ve bilim insanı olarak görev yaptı. 2018 yılında doçent, 2023 yılında da profesör ünvanı aldı. Medikal retina uzmanı olarak görev yapan Prof. Keşkek, diyabetik göz hastalıkları, sarı nokta hastalığı, yeni doğan retinopatisi, romatizmal göz hastalıkları ve az görme rehabilitasyonu gibi birçok alanda oldukça tecrübeli.  
Prof. Dr. Nedime Şahinoğlu Keşkek’in makaleleri ulusal ve uluslararası düzeyde etki gücü yüksek dergilerde yayımlandı ve kaynak olarak gösterildi. Uluslararası sınavlarda da başarılar kazanmış olan Keşkek, iyi derecede İngilizce biliyor. Evli ve iki çocuk annesi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83