Hancı’dan iktidar sözü

CHP’de genel seçimler için süreç hız kazandı. Alanya ilçe sekreteri Ali Hancı, parti binasında istifasını açıklayarak milletvekili aday adayı olduğunu ilan etti. Hancı, millet ittifakı ile birlikte mevcut iktidarı değiştireceklerine dikkat çekti.

Hancı’dan iktidar sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı, parti kurullarının aldığı ‘milletvekili aday adayı olmak isteyen parti yöneticileri istifa etsin’ kararının gereğinin yerine getirdi. İlçe binasında ailesi ve partili dostlarının katılımı ile istifa dilekçesini yönetime sunan Ali Hancı, 2023’te yapılan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili olabilmenin ilk ayağı olan aday adaylığını resmen ilan etti. 
 

“TÜM ADAYLARIMIZA EŞİT MESAFEDE OLACAĞIZ”
CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, milletvekili aday adayı olacak yöneticilerin istifası için ilerleyen takvim kapsamında yönetim kurulu üyemiz Ali Hancı yönetimden istifa etti. Ülkemiz ve Alanya’mızda CHP’ye ihtiyaç var. Bugün ki teveccüh gösteriyor ki iktidarın ilk adımını atıyoruz. İlçe olarak tüm adaylara eşit mesafede olacağız kim aday olursa hep birlikte hareket edip çalışacağız” dedi. 


 

ALANYA’NIN YERİ İLK 5 ARASINDA

Öğrencilik yıllarından itibaren sol cenahta siyasetin hep içerisinde olduğunu ifade eden CHP’li Ali Hancı, Alanya’da görünürde 500 bin yazın 1,5 milyona ulaşan nüfusumuz 250 bin de seçmenimiz var diyerek şehrin potansiyelini ortaya koydu. Alanya çok büyük bir şehir milletvekili sıralamasında mutlaka temsil edilmesi gerekiyor diyen Hancı “ Üstelik bu temsil listedeki ilk 5 sıra içinde olması gerekmekte. Bu konuda ki düşüncelerimizi de her Ankara ziyaretimizde genel başkan yardımcılarımıza ve 2 defa yüz yüze de genel başkanımıza anlattık. İl teşkilatımızda bunun bilincinde. Alanya’nın ilk 5 içinde olması yüzde yüz. Alanya’nın başkasını kabul etme şansı yok” dedi. 


 

KILIÇDAROĞLU’NUN ÇANKAYA’YA OTURTACAĞIZ

banner111

Hancı, Alanya’nın ve ülkenin sorunlarını çözmek için iktidara geleceklerini belirttiği açıklamasında “Çocuklara tecavüze uğramadıkları daha iyi bir gelecek bırakabilmek. Kadınların öldürülmediği işkence görmediği İstanbul sözleşmenin yeniden kabul edildiği bir Türkiye sunmak. Hak, hukuk ve adalet kavramlarının yeniden tesis edildiği bir Türkiye için, Ak Parti iktidarını bir an önce Türkiye Cumhuriyeti tarihinden silmek, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Atatürk’ün Çankaya’da ki Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtabilmek adına sizlerin desteği ile milletvekilliğine adayım” diye konuştu. 
Hancı, ayrıca CHP’den Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş’u temsil edecek kim olursa olsun seçilecek olan arkadaşımızın arkasında gece gündüz çalışacağıma dair söz veriyorum diyerek açık destek beyan etti. 
Hancı’nın adaylık açıklamasına CHP ilçe yöneticileri, mahalle temsilcileri, mevcut ve önceki dönem gençlik, kadın ve ana kademe başkanları ile eski milletvekili Osman Özcan’da destek verdi.
Açıklama sonrası Hancı’yı çekirdek ailem dediği eşi ve çocukları ile partililer tebrik etti.-

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2022, 19:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83