HOTED rekor kırmaya devam ediyor

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) rekor katılımla her ay gerçekleştirdiği eğitim seminerlerine devam ediyor. HOTED geçtiğimiz ay 26 Şubat 2019 tarihinde iş güvenliği ve işçi sağlığı konulu 146’cı eğitim seminerini rekor bir katılımla gerçekleştirmişti.

HOTED rekor kırmaya devam ediyor

20 Mart 2019 Çarşamba Utopia World Hotel’in ev sahipliğinde, Eczacıbaşı Profesyonelin destek ve katkılarıyla, misafirin hijyen beklentisi ve personelin hijyendeki rolü konulu 147’ci eğitim seminerini gerçekleştirdi.

HOTED camiasının büyük ilgi gösterdiği seminere, onursal başkan ve başdanışman Executive Housekeeper Hakan Halit Yeni, Hoted eğitim komitesi başkanı Sema Yorutür, Eczacı başı profesyonel Akademi yöneticisi Başak Kule, Eczacı başı akademi eğitmeni Gökçe Yılmaz, akademi teknik eğitim uzmanı Barkın Kılıç, Eczacıbaşı Akdeniz bölge müdürü Cihan Yetik, Utopia World Hotel genel müdürü Cengiz Aksoyer, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim görevlisi Tolga Gül, Adana Sheraton Otel Hk müdürü Nazlı Kaya, Adana Seyhan Otel Hk müdürü Burcu İnce Ateş ve sektörde faaliyet gösteren çok sayıda hijyen firmalarının temsilcileri katıldı.

BİZLERE YAPILAN DESTEK TURİZMİN GELECEĞİNE YAPILMIŞ DESTEKTİR.

Seminerde kısa bir konuşmayapan onursal başkan ve başdanışman Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni,’’ Camiamızın ve turizmin geleceği, yarınları için eğitim seminerimizi çok çok önemsiyoruz. Bizler geri dönüşüm turizminin yegâne teminatlarıyız. Unutulmaması gereken bir gerçeğin altını özellikle çizmek isterim, hijyen yoksa sürdürülebilir bir turizmin olması da mümkün değildir. Daha bilinçli, daha donanımlı bir camia için eğitim, etkinlik ve faaliyetlerimize çok değerli çözüm ortaklarımızın, tesis sahipleri, müdürleri ve medya mensubu dostlarımızın da destek ve katkılarıyla devam ediyoruz. Biz ticari bir kuruluş değiliz tesislerimizin bakımından, genel hijyeninden sorumlu kat hizmetleri müdürleri ve yönetici kadrolarının bağlı bulunduğu bir meslek, hizmet örgütüyüz. Eğitim, etkinlik ve faaliyetlerimize yapılan her destek, Alanya’mıza ve turizmin yarınlarına yapılmış bir destektir. Bu akşam aramızda bulunan Adanalı Housekeeper’larımızaAlanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi İşletme Fakültesi öğretim görevlisi değerli hocamıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İlaveten Adana’da Housekeeper’lar derneğimizin açılması için meslektaşlarımızla görüşmelerimiz, çalışmalarımız devam ediyor. 2019 turizm sezonumuzun Housekeepıng camiamıza ve tüm turizm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum ’dedi.

TOPUZEL, EMEKLERİMİZİN KARŞILIK BULDUĞUNU GÖRMEK ÇALIŞMA ŞEVKİMİZİ ARTTIRIYOR.

banner111

Dernek Başkanı Sevgi Topuzel, ‘’147’ci eğitim seminerimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Öncelikle, bugünün ana sponsoru olan değerli çözüm ortağımız Eczacı başı yönetimine, kıymetli temsilcilerine, Utopia World Hotel yönetimine, ev sahibi meslektaşımız Cumhur Akkeçili’ye, Adana’dan gelen kıymetli meslektaşlarımıza, değerli hocalarımıza, faaliyetlerimize desteğini esirgemeyen HOTED dostlarına, seminerlerimize büyük ilgi gösterip, eğitimlere önem veren değerli üye ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeklerimizin karşılık bulduğunu görmek bizi mutlu etmekle birlikte çalışma şevkimizi arttırıyor. Yönetim kurulumuzla birlikte Nisan’da Bahar balomuza ve Mayıs’ta ise Ramazan yemeğimize hazırlanıyoruz ’dedi.

“GENEL MÜDÜR CENGİZ ERSOYER, SİZLERİ KUTLUYORUM”

Utopia World Hotel genel müdürü Cengiz Aksoyer,’’ Bunca yoğunluğunuzun arasında mesleğiniz ve turizm adına yapmış olduğunuz çalışmalarınız ve çabalarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve takdir ediyorum. Kapılarımız bu tur çalışmalara her zaman sonuna kadar açıktır. Başarılarınızın devamını dilerim ’dedi.

Konuşmaların ardından Eczacıbaşı Profesyonelin ’in eğitim uzmanı Gökçe Yılmaz'ın sunumuyla misafirin hijyen beklentisi ve personelin hijyendeki rolü konulu seminer gerçekleştirildi. Seminer sonrasında, destek ve katkılarından doları Cengiz Aksoyer, Cumhur Akkeçeli, Gökçe Yılmaz, Cihan Yetik ve Tolga Gül’e, HOTED camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2019, 15:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83