İKY Grup ‘Mavi’yi Tercih Etti

Alanya’da son yıllarda birbirinden şık yapıları inşa ederek dikkat çeken İKY Grup ortakları Kadir Yüksek ve İbrahim Karaçomak, ALTSO seçimlerinde Eray Erdem’e destek verdiklerini açıkladı. 

İKY Grup ‘Mavi’yi Tercih Etti

banner111

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri için üye ziyaretlerini sürdüren, projele ve önerilerini peşe peşe duyurmaya devam eden turizmci Eray Erdem’e destek ziyaretleri sürüyor.  Alanya’da son yıllarda ürettikleri birbirinden kaliteli konutlar ile dikkat çeken İKY Grup ortakları mali müşavir Kadir Yüksek ve mimar İbrahim Karaçomak’ta tercihi Erdem’den yana kullandı. Alanyalı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Kadir Yüksek ve iş ortağı mimar aslen Gündoğmuşlu olan İbrahim Karaçomak 5 Kasım’da yapılacak ALTSO seçimlerinde mavi liste ile seçime giren Eray Erdem’e desteklerini dile getirdi. 
Alanya’da turizm, tarım, inşaat, sanayi gibi üretim alanlarının gelişimine sunacağı katkı sayesinde şehir ekonomisine katmadeğer sağlayacak vizyoner projeler üretecek ismin. Erdem ve ekibi olduğunu ifade eden Yüksek ve Karaçomak iş insanlarını güven ve huzurun da simgesi ‘Mavi’ listeye destek vermeye davet etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 14:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83