İstanbul Halciler Derneği’nden Gömeç’e tam not

İstanbul Halciler Derneği’nden Gömeç’e tam not

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Bilal Gömeç’e toplumun her kesiminden, ticaret erbaplarından ve farklı siyasi partilerin sembol isimlerinden tam destek gelmeye devam ediyor. Gömeç, özellikle ekmeğini uzun yıllardır Alanya’da kazanan, esnaflıkları ve iş hacimleri ile Alanya’ya katma değer sağlayan Doğu ve Güneydoğulu işadamlarından da büyük destek görüyor.

banner111

Ziyaret turlarına devam eden ve ziyaret ettiği esnafa, Süper Lig’e çıkmasında büyük emekleri olduğu Alanyaspor’un formasını hediye eden Bilal Gömeç, önümüzdeki günlerde Cikcilli Mahallesi’nde seçim ofisini de açacak. Alanyaspor’u Süper Lig’e çıkaran ekibin içerisinde yer alan ve Alanyaspor için her zaman elini taşın altına sokan Gömeç, dün de şehir merkezinde ziyaret turuna çıktı.

İstanbul Halciler Derneği Başkanı, aynı zamanda Dayan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Numan Dayan ve yol arkadaşı Hakan Kırca ile bir araya gelerek tarım sektörü ile ilgili projeleri hakkında sohbet eden Gömeç, “Değerli fikirleri ve öngörüleri için kendisine teşekkür ederiz” derken, İstanbul Halciler Derneği Başkanı Numan Dayan ise Alanya ticaretini şahlandıracak projeleri için Gömeç’i tebrik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83