İyi Parti Alanya İlçe Kongresi 26 Kasım'da yapılacak

İyi Parti’de delege seçimleri ile başlayan resmi kongre takvimi ilçe ve il kongreleri sürecek. Alanya’da ilçe kongresinin 26 Kasım’da yapılması kararlaştırıldı.

İyi Parti Alanya İlçe Kongresi 26 Kasım'da yapılacak

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in genel seçim öncesi teşkilatları tazelemek ve zinde tutmak için aldığı kongre kararı sonrası delege seçimlerini tamamlayan parti il ve ilçe kongrelerine hazırlanıyor. 
Kongre kararının ardından İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nda da seçim takvimi netleşti. Yapılan açıklamaya göre kongre 26 Kasım tarihinde Alanya Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, 8 Kasım’da kongre kararı aldıklarını 26 Kasım’da Alanya Kültür Merkezinde ilçe yönetim kurulu seçiminin yapılacağını duyurdu. Çoğunluk oluşmaması halinde ise aynı salonda ilçe kongresini 27 Kasım’da gerçekleştirilecek. 
Kongrede mevcut başkan Alper Arıkan’ın yanı sıra daha önce de başkanlık için seçim yarışında giren ancak oluşan gergin ortam sebebiyle aday olmayan Hilmi Er’in de ilçe başkanı adayı olması bekleniyor.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83