Karadağ iddiaları yalanladı

Alanya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ Alanya yapılması planlanan Onkoloji hastanesi hakkında Alanya Posta Medya’ya değerlendirmede bulundu. Karadağ,” Projenin bir an önce başlatılması gerekiyor” dedi.

Karadağ iddiaları yalanladı

Alanya’da yapılması planlanan onkoloji hastanesinin proje ve yapım aşaması hakkında ve dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ açıklama yaptı. Hastane yapımında dikkat edilmesi gereken en önemli noktanın inşaat aşaması olduğuna dikkati çeken Karadağ,” . Deprem bölgesindeki hastanelerde meydana gelen olumsuz inşaat yapımının Alanya’da olmamasına dikkat edilmesi de gerekir” diye konuştu.
‘BİR ÇOK ÇALIŞMA YAPTIK’
Onkoloji hastanesi için CHP’nin yaptığı çalışmalara ve hastanenin önemine değinen Coşkun Karadağ, “Bu zamana kadar Alanya’da mutlaka bir onkoloji hastanesinin yapılmasında hakkında bir çok sefer farklı yetkililerle görüşerek ve kamu oyuna duyurarak bir çok çalışma yaptık. Dolayısıyla biz bir an önce onkoloji hastanesinin Alanyamız’da açılmasının tekrar gündeme getiriyoruz. Projenin de bir an önce başlatılması gerekiyor. Devlet hastanesinin güneyindeki 29 dönümlük arazi içerisinde de çalışma başladı. Son derece hızlı bir şekilde yapılmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.
‘HİÇBİR ENGEL YOK’
Antalya Büyükşehir Belediyesinin onkoloji hastanesi için arazi izni vermediği iddialarına cevap veren Karadağ, “O arazi Menderes Türel döneminde büyükşehrin bütçesindeydi. Hazinenin gayrimenkulleri belediyelere süreli olarak veriliyor, bu süre Muhittin Böcek başkan olduğunda dolmuştu. Tekrar talep ettik ama verilmedi, dolayısıyla burası milli emlaka geçti. Daha sonra ise oraya büyükşehir imar değişikliği için başvurdu ve büyükşehir meclisinde kabul edildi. Şu an için sağlık kuruluşu olarak geçiyor. Mülkiyeti devlete aitti sağlık kurumuna devir edildi,  bu anlamda hastanenin yapılmasında bir sıkıntı yok” dedi. 

banner111

‘İNŞAAT YAPIMINA DİKKAT EDİLMELİ’
Konuyla ilgili başka önemli noktalara da dikkati çeken Karadağ, “Bu konuyla ilgili ikinci önemli bir nokta ise şehir ve bölge yoğunluğu dikkate alınarak otopark konusunun da dikkate alınmasın ve en az iki kat kapalı otopark yapılması ve diğer ünitelerle birlikte rahat bir şekilde çalışma yapılmasının göz önüne alınması gerekiyor. Yapım aşamasının da takipçisi olacağız. Deprem bölgesindeki hastanelerde meydana gelen olumsuz inşaat yapımının Alanya’da olmamasına dikkat edilmesi de gerekir. İnşaat yapım tekniklerine de son derece önem verilmelidir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83