Karadağ’dan yabancılara ‘hoyratlık’ tepkisi

Savaştan dolayı Alanya’ya yerleşen yabancıların davranışlarını eleştiren ve trafik sorununa yeni problemler eklediğini ifade eden CHP’li Coşkun Karadağ, “Alanya kesinlikle parası bol olan kişilerin hoyratça yaşayabilecekleri bir yer değil. Alanya ve ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olarak yaşamak istemiyoruz” dedi.

Karadağ’dan yabancılara ‘hoyratlık’ tepkisi

CHP İlçe Başkanı Coşkun KaradağAlanya’da yaşayan yabancıların planlı ve kurallı kent kurallarına uymak zorunda olduğunu söyledi. CHP Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında ilk olarak partiye üye olan 6 kişiye yönetim kurulu üyeleri tarafından rozet takıldı. Ardından gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, pazartesi günü CHP İlçe Sekreterliği görevinden istifa ederek milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Hancı’ya başarılar diledi. 
 

banner111

‘8 BİN TL ASGARİ ÜCRET BİR SEÇİM YATIRIMI”

Hükümet tarafından asgari ücretin 8 bin 506 TL olarak açıklandığını hatırlatan Karadağ, “Şu an için bu konuyla ilgili az diyen çok diyen olacak ama benim tek görüşüm var. 20 yıl öncesi asgari ücret, döviz, ekmek, domates fiyatı neyse biz o fiyatlarda bu işi yapmak istiyoruz. Bu hayatı böyle kabullenmek istiyoruz. 8 bin 500 TL o günkü fiyatlarla alım gücüyle bugünkü asgari ücret hiçbir zaman halkın refahı için alınan bir karar değil. Geçici bir rahatlatma olsa bile bunun anlamı seçim yatırımı” dedi.
 

“YABANCILAR ALANYA’DA ÇOK HOYRATÇA DAVRANIŞLAR SERGİLİYOR”

Alanya’nın yaşanabilir bir şehir olduğu için Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaştan dolayı ilgi görmeye başladığını ifade eden Karadağ, “Ne yazık ki bu müstesna yere savaştan kaçanların ve buraya tatile gelenlerin, burada parası çok olan kişilerin kendilerini üstün gibi görerek yaşam tespit etmesinden ziyade Alanya ve ülkemizin kültürüyle birlikte yaşamasını her zaman tercih ederiz. Son günlerde hem Rusya hem Ukrayna hem de diğer ülkelerden gelen birçok insan Alanya’da çok hoyratça davranışlar sergiliyor. Bunların başında geçen hafta bir apartmandaki İranlı kadının uygunsuz hareketleri geliyor. En önemlilerden birisi de bu zamana kadar ilçe statüsünde olan Alanya’nın trafik sorunu üzerine yeniden bir sorun eklemeleri.  Yabancı plakaları araçlar, nereye, nasıl park ettiklerini, ters yöne girdiklerini bilmeden vatandaşlara mağduriyet yaşatıyor. Bunlar için gerekli tedbirler mutlaka alınmalı. Alanya kesinlikle parası bol olan kişilerin hoyratça yaşayabilecek oldukları bir yer değil. Burası medeniyetlerin beşiği olan bir ilçe. Herkes planlı, kurallı ve kimlikli kentte yaşamaya mecbur olmalı. Biz Alanya’da ve ülkemizde ikinci sınıf vatandaş olarak yaşamak istemiyoruz” diye konuştu.   

HANCI’DAN PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

Karadağ’ın ardından konuşan milletvekili aday adayı olan Hancı ise, bu zamana kadar birlikte görev yaptığı Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ve partililere teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83