Kaymakam Ürkmezer Alanya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı

Alanya Kaymakamı Dr.Fatih Ürkmezer 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü Kapsamında Alanya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı

Kaymakam Ürkmezer Alanya Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı

banner111

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü kapsamında düzenlenen programa Kaymakam ÜrkmezerAlanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Engin Burak Mindivanlı, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, AGC Başkanı Gaye Coşkun, Oda Başkanları, Siyasi Partiler, STK’lar ve Alanya’daki Yerel Basın Medya Temsilcileri katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Kaymakam Ürkmezer “ Bizler çeşitli vesilelerle basınımızla bir araya geliyoruz. Bugünde 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı gününde siz değerli basın mensuplarımızla bir aradayız. 24 Temmuz 1908 günü basın tarihimizden sansürün kaldırıldığı ve basının özgürlüğe kavuştuğu gün . Bugün aynı zamanda hepimiz için özel olan ülkemizin ve cumhuriyetimizin tüm dünya tarafından kabul edildiği Lozan Antlaşmasının 100.yıl dönümünü de kutluyorum. Bu anlamlı günde bizleri burada ağırlayan AGC Başkanı Gaye Coşkun ve Yönetimine teşekkür ediyor, tüm gazeteci ve basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum’’ dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83