Kaymakam Ürkmezer'den Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti

Kaymakam Ürkmezer'den Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret

Alanya Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Ürkmezer İlk olarak sınıf ziyaretlerinde bulundu. 9. sınıf öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle okumanın önemi ve ilerde yapmak istedikleri meslekler hakkında sohbetlerde bulunarak kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.

Yapılan sınıf ziyaretlerinin ardından Okul Müdürü Levent Kandemir’den okulun yapısı ve okuldaki bölümler hakkında bilgi alan Kaymakam Ürkmezer öğrencilerin ders gördüğü Mobilya Teknolojileri Marangozhane dersliklerini ziyaret ederek rende uygulama çalışmalarını inceledi.

banner111

Daha sonra okul öğretmenleriyle toplantı yaparak Ahenk Projesi hakkında konuşan Kaymakam Ürkmezer‘’Değerli öğretmenler hepinizi selamlıyorum. Okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Biliyorsunuz öğrencilerimiz için çeşitli faaliyetler yapıyoruz ve bu faaliyetleri Ahenk Projesi adı altında topluyoruz. Bu faaliyetler kapsamında öğrencilerimizin ilk olarak akademik başarısını istiyoruz. İkinci olarak sosyal anlamda pandemi sonrası uyum ve motivasyonlarını sağlamak ve sosyal, kültürel , sportif alanlarda kendilerini geliştirmelerini hedefliyoruz. Üçüncü olarak da değerler eğitimi ve rehberlik faaliyetlerini sağlayarak öğrencilerimize destek olmak istiyoruz. Mesleki ve Teknik liselerimiz kalifiyeli ve nitelikli personel yetiştirme anlamında çok önemli. Burada öğretmenlerimizin öğrencinin beceri ve kabiliyetine göre öğrencileri yönlendirmeleri gerekir. Biz öğrencilerimizin dünyayı takip eden ve yeni fikirler ortaya koyan nesiller olmasını istiyoruz. Mesleki ve Teknik liselerimizdeki öğrencilerimizin kendilerini geliştirebilecek alanlarda yeni fikirlerle ortaya çıkarması hepimizi mutlu eder. Öğrencilerimiz için yaptığımız tüm çalışmaları Ahenk Projesi çatısı altında toplamaya devam edeceğiz hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83