Kaymakam Ürkmezer'den Muhtarlar Günü mesajı

Kaymakam Ürkmezer'den Muhtarlar Günü mesajı

Toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biri olan muhtarlık müessesesi devletimiz ile vatandaşlarımız arasındaki en birincil köprüdür.

Devletimizin kurumsal kimliğini vatandaşlarımıza taşıyan ve vatandaşın nezdinde devletin ilk kapısı olan muhtarlarımız yaptıkları görevler ile her zaman fedakarlık örneği göstererek vatandaşlarımızın yardımına koşup görevlerini en güzel şekilde yerine getirmişlerdir. Bunun örneğini geçen yıl ilçemizde yaşanan yangın afetinde muhtarlarımızın yol gösterici ve özverili çalışmalarında bizzat yaşayarak gördük. Bu anlamda muhtarlarımız vatandaşın bir sıkıntısı olduğunda, mahallede yardıma muhtaç bir insan olduğunda yahut mahalle ile ilgili bir sorun olduğunda mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm odaklı gerekli kurum ve kuruluşlara iletip vatandaşla devlet arasındaki yardım elçisi olmuşlardır. Muhtarlarımız Yaptıkları fedakarlık ve özverili görev anlayışıyla her türlü takdiri hak etmektedirler.

Bizler de daima muhtarlarımızla bir arada olup onların talep ve isteklerini dinleyip bugün olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vererek yanlarında olmaya devam edeceğiz

banner111

Bu duygu ve düşüncelerle çalışma ve gayretlerinden dolayı ilçemizdeki muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyor ve tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83