Kaymakam Ürkmezer Kestel Akdeniz İlk-Ortaokulunu ziyaret etti

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer 2023 yılının ilk ders gününde Kestel Akdeniz İlk-Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

Kaymakam Ürkmezer Kestel Akdeniz İlk-Ortaokulunu ziyaret etti

2023 yılının ilk ders gününde Akdeniz İlk-Ortaokulu öğrencilerini ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer okul müdürü Gülcan Demir Özkan’dan okulun durumu hakkında bilgi alarak okul tarafından hazırlanan Tubitak Projesi olan Doğayla Ahenkteyiz resim sergisini inceledi. Daha sonra ilkokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle dersleri hakkında konuşarak kitap okuma etkinliğine katıldı.

İlkokul sınıflarının ardından Ortaokul sınıflarını ziyaret eden Kaymakam Ürkmezer öğrencilerle sınavlar hakkında konuşarak ‘’ Değerli öğrenciler hepiniz belirli sınavlardan geçeceksiniz. Burada önemli olan konu hangi işi yapıyorsanız yapın elinizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmalısınız. Derslerinize düzenli ve özenli şekilde çalışarak sınavlardan elde etmek istediğiniz başarıyı yakalayabilirsiniz. Sınav stresini en aza indirmeyi, ders çalışması gereken zamanlarda ders çalışarak, sosyal aktivite yapılacak zamanlarda sosyal aktiviteler yaparak sağlayabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

banner111

Sınıf ziyaretlerinden sonra okul öğretmenleriyle toplantı yapan Kaymakam Ürkmezer ‘’ Değerli öğretmenler 2023 yılının ilk eğitim gününde siz değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Okullarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. Öğrencilerimize destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz Amacımız onların iyi bir şekilde eğitim almaları ve iyi bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. Tabi öğrencilerimizin akademik başarısının yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da kendilerini geliştirmek istiyoruz. Öğrenciler için yaptığımız tüm bu çalışmaları AHENK Projesi çatısı altında topluyoruz. Öğrencilerimiz için yapılan çalışmaları çeşitlendirerek onlara benimsetmeliyiz. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretinde Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz eşlik etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83