Kemal Kahya, resmen Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı oldu

Alanyalı turizmci Mustafa Kemal Kahya, resmen 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı oldu. Kahya, bu danışmanlık sevincini sosyal medya hesabından paylaştı. Kılıçdaroğlu’na ‘Turizm Politikaları’ konusunda danışmanlık yapacak Mustafa Kemal Kahya’ya tebrik mesajları yağdı.

Kemal Kahya, resmen Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı oldu

banner111

Alanya’nın köklü Kahya ailesinin veliahdı, 34 yaşındaki Mustafa Kemal Kahya’nın daha önce açıkladığı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na başdanışmanlık duyurusu kesinlik kazandı. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Kahya, bilindiği gibi 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde CHP Antalya Milletvekili aday adayı olmuş, Milletvekili aday sıralamasına alınmamıştı. Daha sonra Kahya, Kılıçdaroğlu ile bire bir görüşerek kendisine başdanışmanlık yapmak için söz vermişti. Kemal Kahya bugün tebliğ edilen ‘Turizm Politikaları’ başdanışmanlık yazısı ile resmen danışman oldu.

CHP’li turizmci Mustafa Kemal Kahya, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kendisine gönderilen başdanışmanlık duyurusunu sosyal medyadan böyle açıkladı:
"Genel Başkan’ımız ve 13.Cumhurbaşkanı adayımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu’ nun takdir ve tensipleri ile Cumhuriyet Halk Partisi nezdinde ‘Turizm Politikaları’ konusunda çalışmalar yürütmek üzere ‘Genel Başkan Danışmanı’ olarak görevlendirilmemiz uygun görülmüştür.1970 yılından beri Turizm’in içerisinde aktif olarak yer alan bir ailenin ferdi olarak, eğitimimiz, mesleki birikimimiz ve Turizm’in birçok alanında görev yapmış çok deneyimli ekibimizle birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi ve Genel Başkan’ımıza hizmet etmekten onur duyacağız"

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2023, 17:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83