Kim korkar Matematik’ten

Kim korkar Matematik’ten


Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu 2 E sınıf öğretmeni Belkıs Ergün’ ‘ün ortağı olduğu “Kid Game Mathemetics” etwinning Projesi ile öğrenciler matematiği eğlenceli etkinliklerle daha da keyifli öğreniyorlar . Milli Eğitim Bakanlığımızın başlattığı “Matematik Seferberliği “ kapsamında Kuruculuğunu Taner Çağlar ve Azeri Ortak Günel Armudova ‘nın yaptığı bu proje ile Azerbaycan, Romanya, Portekiz,İtalya,Bosna Hersek gibi 12 farklı ülke ve çeşitli illerden olmak üzere toplam 35 paydaş okuldan oluşan tüm ortaklar matematiği artık eğlenerek öğreniyorlar . 

Kid Game Mathematisc projesi ile tasarlanan dijital oyunlar ve materyal oyunları ile çocukların geleneksel oyunları öğrenmelerini, kültürlerinde var olan oyunları devam ettirmelerini, akıl ve zeka oyunlarını öğrenmelerini, matematik ve diğer dersleri eğlenceli hale getirmelerini amaçlanmaktadır. Böylece çocuklara okulu ve matematiği sevdirmeyi de amaç edinmiş olunacaktır. 

banner111

Projede emeği geçen Belkıs Ergün öğretmenimizi, 2 E Sınıf öğrencilerini ve velilerini tebrik eder, projeye desteklerinden dolayı Alanya İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Fatih Ürkmezer ‘e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Yılmaz’a , Okul Müdürümüz Sayın Bekir Budak ‘ a çok teşekkür ederiz.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83