Türel ve Toklu mahalle başkanları ile buluştu

Türel ve Toklu mahalle başkanları ile buluştu

AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel ile birlikte mahalle başkanları ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Yine en yüksek oy oranı ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız. Alanya tamam inşallah” dedi.  

banner111

Alanya’ya gelen AK Parti MKYK Üyesi Menderes Türel, ‘Mahalle Başkanları Toplantısı’na katıldı. AK Parti İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Mustafa Toklu başkanlık etti.
Mahalle başkanlarının katıldığı toplantıda konuşan Toklu, 2023 seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu söyledi. Toklu, “Teşkilatımızın sancaktarları değerli mahalle başkanlarımızla el ele verip yine en yüksek oy oranı ile 2023 seçimlerini zaferle taçlandıracağız. Alanya tamam inşallah. 2023 seçimleri için gece gündüz çalışmalarına devam ediyoruz. Girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmadan çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mahalle başkanlarımızın çalışmalarıyla birlikte bizler de halkımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Halkımızın refahı, ülkemizin kalkınması ve devletimizin büyümesi için gece gündüz çalışmalarına devam eden mahalle başkanlarımıza ve tüm teşkilatımıza teşekkürlerimi gönülden iletiyorum. İnşallah 2023 seçimlerinde zafer AK Parti’nin olacak” dedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83