Kuyumculardan Başkan Erdem’e teşekkür

Kuyumculardan Başkan Erdem’e teşekkür

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kuyumculara yönelik düzenlediği ücretsiz pırlanta eğitimleri devam ediyor. 
Eğitime katılan kuyumcular pırlanta eğitiminin önemine değinerek,  ALTSO Başkanı Eray Erdem’e eğitim için teşekkür ettiler. 

Üyelerinin ve halkımızın mesleki gelişimlerine katkı sunmayı hedef edinen ve bu kapsamda çok sayıda eğitim gerçekleştiren ALTSO’nun kuyumculara yönelik düzenlediği ücretsiz pırlanta eğitimleri devam ediyor. 

banner111

KUYUMCULARDAN EĞİTİME TAM NOT

ALTSO’nun düzenlediği pırlanta eğitimine katılan kuyumcular, eğitimi çok beğendiklerini belirterek, “Kuyum sektöründe bu tür profesyonel eğitimler çok önemli. Alanya’mıza yakışan böyle güzel profesyonel kursların daha çok gelmesi. Sayın Başkanımız Eray beye teşekkür ediyoruz bu önemli eğitimi düzenlediği için” dediler.

ERDEM DE ZİYARET ETMİŞTİ

Pırlanta eğitimleri geçtiğimiz hafta başlarken, ALTSO Başkanı Eray Erdem’e eğitim sınıfını ziyaret ederek kursiyerlerle görüşmüştü. 

Başkan Erdem ziyaretle ilgili şunları söylemişti: “Kursiyer arkadaşlarımıza başarılar dileyip, görüş ve önerilerini aldık. Yeni açılacak pırlanta eğitim sınıflarımız için de kayıtlarımız devam ediyor. Ücretsiz olarak pırlanta eğitimi almak isteyen üyelerimiz ALTSO Eğitim Şubemize başvurabilirler.  Üyelerimizin mesleki gelişimi için gelen talepler doğrultusunda her sektör için eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi. 


Pırlanta eğitimini veren Jeoloji Yüksek Mühendisi Deniz Tanju Yılmaz, eğitim içeriği hakkında bilgiler aktardı. Yılmaz, “Eğitimimizde sentetik elmas ve imitasyonların nasıl ayırt edilebileceği konusunda hem teorik hem de uygulama çalışması yapılacaktır. Pırlantanın 4C özelliklerinin belirlenmesi derecelendirme sistemi loupe ve mikroskop ile profesyonel pırlanta inceleme teknikleri katılımcılara aktarılacaktır. Sektörel anlamda tecrübelerimizi geliştirmek adına özellikle firma sahiplerine ve firma sorumlularına bu eğitimi almalarını öneriyoruz” diye konuştu. 

Eğitmen Yılmaz ayrıca, kuyumculara yönelik bu eğitimi JTR (Mücevher Teknoloji Araştırma Merkezi) işbirliğinde düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem’e teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83