Mehmet Şahin ve ekininden sanayi çıkarması

Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, ekibiyle birlikte sanayi esnafını ziyaret etti

Mehmet Şahin ve ekininden sanayi çıkarması

ŞAHİN, Alanya Metal İşleri, Demirciler, Oto Elektrikçileri, Kaportacılar ve Oto Tamircileri Sanatkârları Esnaf Odası'nın düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katılıp, ziyaretlerde bulundu.
 
Ziyaret sırasında Şahin, sanayi esnafının büyük mücadele ve emeklerle alın teri döktüklerini, her zaman esnafı takdir ettiklerini, her zaman kendileriyle irtibat halinde olduklarını, esnaflarımızın daha iyi koşullarda büyüyerek var olabilmesi için de her zaman yanlarında olduklarını belirtti.
 
HER SEKTÖRDEN ESNAFLA AYRI AYRI GÖRÜŞTÜ
 
Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Şahin ve ekibi Alanya Sanayi Sitesi'nde bulunan her sektörden esnafla ayrı ayrı görüşerek talep ve önerilerini dinledi.
 
Şahin, "Sanayi esnafımızın hep birlikte kalkınmasını istiyoruz.  Sanayinin yeni yeri ve taşınması ile ilgili sorunların farkındayız. Bu ziyaretimizde sanayi esnaflarımızla bu sorunun çözümü noktasında istişarelerde bulunduk. Sanayinin yeni usta ve çırak eksikliği, hammadde temini, yeni işyeri açacak sanayi ustalarına destek gibi birçok konuda yaşadıkları sorunları yakinen biliyoruz. Sanayilerin yerel ekonominin en önemli unsurlarından olduğu tartışılmaz bir gerçek. Bu gerçeğin farkındayız, en acil ve faydalı çözümlerle esnaflarımızın yanında olacağız" dedi.
 
AİLENİN BİR FERDİ GİBİ KARŞILANDI
 
Geçmişte çıraklık yaptığı sanayide Şahin’ in ziyaretleri sırasında duygusal anlar da yaşandı. Şahin bu konuda; “Üç gün boyunca ekip arkadaşlarımla birlikte Alanya Sanayisi’ nde ziyaretler gerçekleştirdik. Çocukluğumda çıraklık yaptığım sanayide esnaf arkadaşlarım ile buluşmak beni çok mutlu etti. Beni ve ekibimi ailenin bir ferdi gibi karşıladılar. Ben de kendimi burada her zaman gerçekten ailenin bir ferdi gibi hissettim. Beni ve ekibimi bağırlarına basan tüm sanayi esnafına, abilerime, kardeşlerime ve dostlarıma çok teşekkür ederim. Bu samimiyetlerini hiçbir zaman unutmayacağım.” dedi.    
 
Sanayi esnafı ise davetlerine icabet eden Mehmet Şahin’e teşekkür ederek "Esnafın sorunlarını yakından bilen, çözüm odaklı destekçimiz Mehmet Şahin'in her zaman yanımızda olmasından mutluyuz" dediler.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83