MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Başkan Yücel’i ziyaret etti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldız Başkan Yücel’i ziyaret etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ı makamında ağırladı.


MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’a Belediye ziyaretinde Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

PROJELER VE DEPREM YARDIMLARI İÇİN BAŞKAN YÜCEL’İ TAKDİR ETTİ

banner111

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’a Alanya’da hayata geçirilen yatırımlar ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i MHP'nin üretken belediyecilik anlayışı ile hayata geçirdiği başarılı projeler, deprem bölgesinde ve depremzedelere ulaştırılan yardımları takdir ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İFTAR PROGRAMINA BİRLİKTE KATILDILAR

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, belediye ziyaretinin ardından Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve beraberindeki heyetle birlikte Kestel Düğün Salonu’na geçti. Burada MHP Alanya İlçe Teşkilatı tarafından Alanya’da yaşayan depremzedeler için verilen iftar programına katıldı.

BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Programların ardından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya’mıza teşrif eden MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız, Antalya Milletvekilimiz Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Hilmi Durgun, il ve ilçe teşkilatımızın değerli mensuplarını belediyemizde ağırladık. Hayata geçirdiğimiz eserlerimiz, devam eden yatırımlarımız ve yeni projelerimiz üzerinde istişarelerde bulunduk. Ardından Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız ve Vekilimiz Sayın Abdurrahman Başkan ile birlikte İlçe Teşkilatımızın kentimizde ağırladığımız depremzedeler için düzenlemiş olduğu ‘Bereket Sofrasında Gönül Birliği’ iftar programına katıldık. Birliğimiz daim olsun.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83