Miniklerden özel ziyaret

Payallar Büyükyer İlkokulu Anaokulu öğrencileri, Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları uygulamalı olarak öğrendi.

Miniklerden özel ziyaret

Payallar Büyükyer İlkokulu anaokulundan 15 öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette engellilerin dünyası ve Alanya Belediyesi olarak onlar için yapılan çalışmalar miniklere uygulamalı olarak aktarıldı. Merkez bünyesinde çalışan uzman personellerin görevleri uygulamalı olarak öğrencilerle paylaşıldı. Engelli bireylerle de temas eden çocuklar onlara merak ettikleri soruları sordu.

MİNİKLER ENGELLİ BİREYLERLE BİRLİKTE KOZALAKTAN BAYKUŞ YAPTI

Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi’ndeki ziyaretin ardından 15 öğrenci, Engelsiz Sanat Atölyesi’ne geçerek burada onlar için etkinlik gerçekleştirildi. Öğrenciler, Sanat Atölyesi’ndeki engelli bireylerin yardımıyla kozalaklardan baykuş figürü yaptı.

Öğretmenler ve öğrenciler ziyaretin ardından başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere bütün uzman personele teşekkür etti. Belediye personelleri, öğrenciler ve öğretmenler için özel hazırladıkları hediye çantalarını teker teker kendilerine dağıtırken daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

banner111

 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2018, 00:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83