Murat Özçelik, Alanyalı muhtarlar ile buluştu | ‘Bu dönem bana bir ödünç oy verin’

Murat Özçelik, Alanyalı muhtarlar ile buluştu | ‘Bu dönem bana bir ödünç oy verin’

Alanya’daki mahalle muhtarları ile bir araya gelen CHP Antalya Milletvekili Adayı Murat Özçelik, “Parlamentoya gittiğim zaman tüm muhtarların emrinde olacağım. Siyasi parti görüşünüzü bir yana bırakın, bu dönem bana bir ödünç oy verin. Bana olan teveccühlerin karşılığını düşündüğünüzden daha fazla vereceğim” dedi.  

banner111

CHP Antalya Milletvekili adayları Cavit Arı ve Murat Özçelik, Alanya’daki mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Bir restoranda düzenlenen kahvaltılı toplantıya CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Yüksel, CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile ilçedeki muhtarlar katıldı. Kahvaltılı toplantıda önce konuşan Karadağ, katılım için Yüksel ve muhtarlara teşekkür etti.
“YOLU AÇIK OLSUN”
Yüksel de, “Milletvekili Arı’yı 15 yıldır tanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Özçelik’e de başarılar diliyorum. Yolu açık olsun” dedi. 
“İLÇE BELEDİYELERİNE YETKİ VERİLMELİ”
Ardından konuşan Özçelik de, Büyükşehir Yasası nedeniyle geçmişte muhtarların yaşadığı sıkıntılara değinerek, “Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar çok ciddi sıkıntılar var. Hizmet noktasında sizlerin de talepleri var. Kim gelirse gelsin, Kemal Kılıçdaroğlu da, Recep Tayyip Erdoğan da büyükşehir belediye başkanı olsa bu sıkıntılar ölene kadar devam eder. 700 kilometrelik sahil bandı olan bir coğrafyada büyükşehirin Antalya’dan hizmet üretme şansı az ve yetersiz olur. Bu kişiyle alakalı bir durum değil. Bana göre yanış bir yasayla alakalı bir durum. Büyükşehir Yasası’nı da önümüze koyan önceki dönem büyükşehir belediye başkanı Menderes Türel. Bu yasanın geçmemesi için mecliste çok çaba sarf edildi. Maalesef geçirildi. Şimdi sıkıntıları hep beraber yaşıyoruz. Bu kargaşanın ortadan kaldırılması için ilçe belediyelerine yetkinin verilmesi gerekir” dedi.
“BU DÖNEM BANA BİR ÖDÜNÇ OY VERİN”
Siyasete Gazipaşa’da başladığını ve parti olarak kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışa sahip olduklarını ifade eden Özçelik, “Aslında beni bu yola sokanlardan biri de sizlersiniz. Bazı muhtarlar ile abi kardeş olduk. Bu süreci birlikte yönettik. Sizlerin yanında olmaya çalıştım. Sizler de benim yanımda olmaya çalıştınız. Sizleri ötelemem, ayrı görme imkanım yok. Hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun parlamentoya gittiğim zaman tüm muhtarlarımızın emrinde olacağım. Ben Alanya’da, Gazipaşa’yı dahil ediyorum, seçilebilir noktada tek kardeşiniz benim. Beni kardeşiniz olarak niteleyin. Siyasi parti görüşünüzü bir yana bırakın, bu dönem bana bir ödünç oy verin. Bu konuda mahallelerinizde vatandaşlarınıza, seçmenlerinize bunu mutlaka söyleyin. Benim 7’nci sıradan seçilmemi istiyorsanız, bunu mutlaka ayrıcalık olarak kalbinize koyun. Bu süreçte çok çalıştık. Hep beraber olduk. Antalya çok zor bir coğrafya. Her yere ulaşabilmek çok zor. Gidemediğimiz mahalleler var ama beni arıyorlar. ‘Senin için çalışıyoruz’ diyorlar. Her türlü siyasi partiye mensup arkadaşlarımız ‘Senin mutlaka seçilmen lazım. Çünkü Millet İttifakı iktidara gelecek. Alanya, Gazipaşa’da iktidarın milletvekili olma noktasında sana büyük görev düşüyor. Bu yüzden biz üzerimize düşeni yapacağız. Sana bir ödünç oy vereceğiz’ diye ciddi bir teveccüh var. Bana olan teveccühlerin karşılığını düşündüğünüzden daha fazla vereceğim” diye konuştu. CHP Antalya Milletvekili Arı’nın konuşmasının ardından toplantı soru-cevap bölümüyle devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83