Öğrencilerden Müftü İlhan'a ziyaret

Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi 10. sınıf öğrencileri Ahenk Projesi kapsamında Alanya Müftülüğü'nü ziyaret etti

Öğrencilerden Müftü İlhan'a ziyaret

Müftülüğü ve müştemilatını gezen öğrenciler, İlçe Müftüsü İhsan İlhan’ı da makamında ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Müftü İlhan, müftülüğün ve müftünün görev ve sorumlulukları hakkında öğrencilere çeşitli bilgiler verdi. İlhan ayrıca öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Dinim İslam” kitabını hediye etti. Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Kısa ve Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu nezaretinde gerçekleşen ziyaret, öğrencilere başarı temennisiyle sona erdi.

banner111

ŞEHİT UYSAL VE KAPTANOĞLU'NUN KABRİ ZİYARET EDİLDİ

Müftülük ziyaretinin ardından öğrencilere milli ve manevi değerleri kazandırmak, amacıyla Bektaş Mahalle Mezarlığı'ndaki şehit Fatih Uysal ve Mahmutlar Şükrü Kapatanoğlu Anadolu Lisesi'ni yaptıran merhum Şükrü Kaptanoğlu’nun kabirleri ziyaret edildi. Ziyaret kapsamanda Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Turan Topçuoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi.

GENÇLERE YEMEK İKRAM EDİLDİ

Gerçekleştirilen programlar kapsamında Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Alanya Gençlik Merkezi'nde öğrencilere yemek ikramında bulunuldu. Oldukça anlamlı bir gün geçirdiklerini belirten öğrenciler programı düzenleyenlere teşekkür etti.Ziyaretlerle ilgili bilgi veren Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörü aynı zamanda Alanya Gençlik Merkezinde manevi rehber olarak görev yapan Topçuoğlu şu ifadelere yer verdi: “Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak gençlerimize milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda çeşitli ziyaretler gerçekleştirdik. Bu vesileyle programımıza destekte bulunan Müftü İlhan’a, Alanya Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Eşref Sarı’ya ve Mahmutlar Şükrü Kaptanoğlu Anadolu Lisesi Müdürü Yılmaz Kısa’ya teşekkür ediyorum.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83