Patika'dan engelsiz dostu işletmelere ziyaret

Patika Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Alanya'da engelli dostu işletmelere teşekkür belgesi ve engelli dostu çıkartma takdim ediyor.

Patika'dan engelsiz dostu işletmelere ziyaret

Bugün ilk olarak Bergamot Coffee ziyareti yapan Patika Derneği başkanı Levent Benal ve yönetim kurulu üyeleri, işletme sahibi Batuhan Çelik'e ve ekibine, engelsiz kent Alanya hedefine katkıda bulunarak, işyerinde asansörü, wc-lavabosu, engelli bireylerin konforunu önemseyen ve özel bireylerin sosyal hayata katılımını kolaylaştıran anlayışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Bergamot Coffee ekibine, Engelli Dostu İşletme Sertifikası ve çıkartma takdim ettiler. Ziyarete Patika yönetiminin yanısıra, AHEP Patika grubu da eşlik etti.

banner111

Alanya HEP Üniversitesinde Farkındalıķ Etkinligi
Üniversite bünyesinde sosyal sorumluluk kapsamında oluşturulan Patika topluluğu grubu 3 Aralık Dünya Engeliler günü kapsamında bir farkındalık semineri düzenledi. Bu seminere Patika Derneği Başkanı Levent Benal, üyeleri Erdem Demir, Münir Altıoğlu, Halime Ceylan konuşmacı olarak katıldılar. Aynı zamanda Fizyoterapi Bölum başkanı olan Erdem Demir; "engellilik durumlarında kullanılan terminoloji ve dil" konusunda bilgi verirken diğer konuşmacılar engelli birey ve engelli ailesi olarak yaşanan  sorunları, çözüm önerilerini ve beklentilerini anlattılar. Dernek yetkilileri; etkinliği düzenleyen Alanya HEP üniversitesi Patika topluluğu başkanı Betül Şahiner, Fizyoterapi Bölüm başkanı Erdem Demir ve öğretim görevlisi Şebnem Tekin'e teşekkürlerini ilettiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83