Şampiyon öğrencilerden Kaymakam Ürkmezer'e ziyaret

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer Halk Oyunları Bölge Şampiyonu olan Barbaros Azakoğlu Ortaokulu ve Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerini makamında ağırladı

Şampiyon öğrencilerden Kaymakam Ürkmezer'e ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Halk Oyunları yarışmalarında İlçemizde eğitim gören Barbaros Azakoğlu Ortaokulu öğrencilerinden yıldızlar kategorisi bölge yarışmasında 8 öğrenci ile Arıkan Yılmaz Dim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden gençler kategorisinden 18 öğrenci Isparta ilinde düzenlenen bölgesel halk oyunlarında dereceye girerek Ordu ilinde düzenlenecek Türkiye şampiyonası finallerine katılmayı hak kazanmışlardır.

banner111

Bölge şampiyonlarını ağırlayan Kaymakam Ürkmezer öğrencilere hitap ederek’’ Öğrencilerimizin her alanda ilçemizi temsil ederek başarı sağlamaları hepimizi gururlandırıyor ve siz değerli öğrencilerimizin aldığı bu başarılar diğer öğrenci arkadaşlarınıza örnek teşkil ediyor. Bu anlamda emek ve gayretleriniz için hepinize teşekkür ediyorum yapılacak olan Türkiye Halk Oyunları finallerinde başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi.

Ziyaret sonunda Kaymakam Ürkmezer tarafından öğrencilere kitap hediye edildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83