Sertifikalarını Demir'in elinden aldılar

ALESO ve MASFED işbirliği ile gerçekleşen motorlu kara taşıtları alım satım sorumlusu kursu başarıyla tamamlandı. Kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Sertifikalarını Demir'in elinden aldılar

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) ile Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) iş birliğinde gerçekleşen kurs sonucunda mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazananlara düzenlenen şık bir törenle sertifikaları verildi. Akşam yemeğiyle başlayan sertifika töreninde ALESO Başkanı Nuri Demir ve Yönetim Kurulu  üyeleri kursiyerlerle tek tek ilgilendi.

“HER ŞEY ALANYALI ESNAFIMIZ İÇİN”

 Törenin açılış konuşmasını yapan ALESO Başkanı Demir, “60 farklı meslek grubundan esnaflarımız odamıza kayıtlıdır. Biz oda olarak belirli dönemlerde belirli kurumlarla işbirliğine giriyoruz ve esnafımızı ileriye taşımak için mesleki yeterlilik kursları açıyoruz. Her şey Alanyalı esnafımızın her geçen gün ilerlemesi için” dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerler şık bir akşam yemeği eşliğinde bol bol sohbet ederek güzel bir akşam geçirdi. Etkinlik sonunda kursiyerlere ALESO Başkanı Demir tarafından sertifikaları verildi.

 

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 12:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83