Sünbül'den Yücel'e Alanya'nın batı yaylaları teşekkürü

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e batı yaylalarındaki vatandaşlara ettiği hizmetler dolayısıyla teşekkür etti.

Sünbül'den Yücel'e Alanya'nın batı yaylaları teşekkürü

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül yaptığı açıklamada, '6-7 Ağustos tarihleri arasında Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel ile birlikte Alanyamızın batı bölgesinde bulunan 23 yaylamıza ziyaretlerde bulunmuş, vatandaşlarımızın taleplerini dinlemiştik.

Ziyaret ettiğimiz 23 yaylamızda vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ivedilikle çalışmaları başlatan Alanya Belediyemiz, Sağlık ocağı inşaatında sona yaklaşılırken, 22 KM asfalt dökümü ve bozuk olan yollarda bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor. Ayrıca vatandaşlarımızın ortak kullanım alanı talebi olan 17 çardağın yapımı gerçekleştirilerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Her yıl hava muhalefeti nedeni ile Güney yaylamızda bulunan derede yaşanan taşkınlar sebebiyle dere yatağında ıslah çalışmaları gerçekleştirildi. Çayboğazı deresine de 23 adet binlik büz konularak ıslahı gerçekleştirildi.

banner111

MHP'nin Üretken Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın taleplerini 1 ay gibi kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturan ve çalışmalarını sürdüren Alanya Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel'e teşekkür ediyorum.' ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83