TOGG Alanya’daki 3. sahibine ulaştı

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Alanya’daki 3. sahibi olan Alanya Home Construction & Real Estate sahibi Enver Aslan’a ulaştı.

TOGG Alanya’daki 3. sahibine ulaştı

TOGG için kura çekimleri yapılmıştı. Kuranın ardından Gemlik rengi TOGG, Alanya’daki sahibi Alanya Home Construction & Real Estate sahibi Enver Aslan’a teslim edildi. Alanya’da teslimatı yapılan 3. TOGG olarak kayıtlara geçti. Alanya trafiğinde yerini alan 07 EAS 72 plakalı TOGG, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Seri üretimine başlanan yerli otomobil TOGG, kura ile belirlenen hak sahiplerine teslim edilmeye devam ediliyor.

banner111

Alanya’daki 3. TOGG’un sahibi Enver Aslan, “Böyle bir şansa sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Gerçekten çok istemiştim ve Alanya’daki 3. TOGG bana nasip oldu. Kullanmak isteyen herkes gelip kullanabilir test edebilir. Bunu yaygınlaştırmalıyız. Çünkü milli gururumuz, performansı yüksek. Dün müsait yolda performans denemesi yaptık. İnşallah memleketimize hayırlı ve uğurlu olur ve süreklilik arz eder. Evde veya işyerinde şarj edildiğinde 150TL’lik elektrik yüklemesiyle 1000 KM yol gidebileceği söyleniyor. Elektrik istasyonlarında ve benzin istasyonlarında yapılan şarjlarda ortalama 500 TL maliyet olacağı söyleniyor. Araba son derece sessiz çalışıyor. Çalışıp çalışmadığını farkına varamıyorsun. Konfor ve kullanım hacmi memnuniyet verici. Aracım 2 gün önce geldi. Her gelen resim çektirmek istiyor. Gençler çok güzel tepkiler veriyorlar, videolar çekiyorlar. Bu durum bizi son derece mutlu ediyor, umut veriyor. Gençlerin meraklını vatan millet aşkı gibi görüyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83