Tunahan Toksöz Payallar esnafını ziyaret etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Tunahan Toksöz, seçime kırk beş günden daha az bir zaman kala aynı motivasyon ile hiç durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor.

Tunahan Toksöz Payallar esnafını ziyaret etti

Gerek projelerini açıklıyor, gerek yemek davetleri veriyor, hemen hemen her gün ise esnaf ziyaretinde bulunuyor. Bazen basın mensuplarına demeçleri ile görüşlerini açıklıyor, bazen ekranlardan ALTSO projelerini duyuruyor. Fakat hiç yorulmuyor, dinlenmiyor.

Esnaf ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini sahada dinlemeye devam eden ve çözüm üretmek için değerlendirmelerde bulunan ALTSO Başkan Adayı Tunahan Toksöz, "Payallar'da esnafımızı ziyaret ettik, her çaldığımız kapıdaki esnafımız bize samimiyetle başarı temennilerini paylaştı. Biz de varsa taleplerini yerine getirmek, sorunlarını çözmek istiyoruz. Esnafımızın dertleriyle hemhal olurken, uygulanmaya hazır ALTSO projelerimizi hayata geçirme sözümüzü yineliyoruz.

banner111

Dinlenmemek üzere yola çıktık, asla yorulmayacağız. Alanya'mızın iş dünyasını el birliği ile zenginleştireceğiz. Gece-gündüz demeden destekleri ile yanımızda olarak bize güç veren kıymetli esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum." şeklinde düşüncelerini aktardı.

Esnaf ziyaretlerinde Toksöz'ü sıcakkanlılıkla karşılayan esnaflar da başarılar dileyerek, seçimlerin Alanya iş dünyası için hayırlara vesile olmasını diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83