‘Turizm gastronomisiz olmaz’ 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Eray Erdem, Alanya Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği'nin  15. kuruluş yıldönümü kutlamasında gastronominin önemime değindi. 

‘Turizm gastronomisiz olmaz’ 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkan Adayı Eray Erdem, Alanya Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği'nin  15. kuruluş yıldönümü kutlamasında gastronominin önemime değindi. 
Altın kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği  15. yıl dönümünü özel bir etkinlikle kutladı. Diva Alanya’da gerçekleştirilen geceye , protokol üyelerinin yanı sıra , turizmciler, tedarikçi firmaların temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinliğin misafirleri arasında bulanan ALTSO Başkan Adayı Turizmci Eray Erdem, turizm sektörü ve özellikle oteller için önemli olan mutfak emekçilerinin davetine katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından sektöre hizmetleri nedeniyle kendisine plaket  taktim edilmesine teşekkür eden Erdem ‘Aynı geminin yolcularıyız. Mutfak emekçilerimiz bizlerin yüzakı. Sektörümüzün olmazsa olmazı şeflerimize hizmetleri için teşekkür ederim. Gastronominin sektöre verdiği desteğin bilinci ve önemi ile gelecek yıllarda emeğin değerleneceği güzel projeleri üretmek isteriz.’ dedi.

banner111

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2022, 17:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83