ACI HABER: YİNE ŞEHİDİMİZ VAR

Hakkari'de şehit düşen polis memuru 24 yaşındaki Serkan Çölkesen'in 2 ay önce kendi isteğiyle Hakkari'ye gittiği ortaya çıktı

ACI HABER: YİNE ŞEHİDİMİZ VAR
Hakkari-Van karayolunun 30´uncu kilometresine terör örgütü PKK mensuplarınca yola önceden döşenen mayının polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Patlamada büyük hasar gören araçta bulunan polis memurları Mehmet Tuğal ile Serkan Çölkesen şehit düştü, tutuklu A.K. ölürken, 2 polis memuru da yaralandı.Şehit düşen polis Serkan Çölkesen´in Antalya´nın Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahallesi´ndeki baba evine haberi emniyet ekipleri sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Serkan Çölkesen´in şehadet haberini alan babası Bayram, annesi Hacer, kız kardeşi Bağdat ve erkek kardeşi Abdullah gözyaşlarına boğuldu. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği şehidin ailesini, polis görevlileri ve diğer yakınları teselli etmeye çalıştı. Üç kardeşin en büyüğü olan Serkan Çölkesen´in 2 ay önce kendi isteğiyle Hakkari´ye gittiği belirtildi.

Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tombul ve Antalya il Müftüsü Osman Artan’da, Çölkesen’in baba ocağına ziyarette bulundular. Öte yandan şehit polis memuru Serkan Çölkesen’in ailesinin oturduğu daireye ve apartmana Türk bayrağı asıldı. Şehit Serkan Çölkesen'in, yarın Antalya'da defnedilmesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 09:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
alidogan07
alidogan07 - 9 yıl Önce

Tüm şehi̇tleri̇mi̇ze Allahtan rahmet, ai̇leleri̇ne sabir di̇li̇yorum. Hai̇nlere ve si̇yasi̇ uzantılarına 1 kasım'da gerekli̇ ders veri̇lmeli̇.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83