AGC'DE BASIN MENSUPLARI BULUŞTU

Bayramlaşma programının yapıldığı bir başka adres ise Alanya Gazeteciler Cemiyetiydi. AGC'de yapılan bayramlaşamya siyaseilerde katıldı.

AGC'DE BASIN MENSUPLARI BULUŞTU
Her yıl olduğu ilçe protokolü basın mensupları ile Alanya Gazeteciler Cemiyetinde biraraya gelip bayramlaştı.

Saat 13'de AGC lokalinde buluşan basın çalışanları önce meslektaşları ile bayramlaştı ardından protokol üyeleri cemiyet bayramlaşmasına katıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu'nu girişte AGC Başkanı Mehmet Ali Dim ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve AK Parti yönetimi karşıladı.

Çavuşoğlu'na AGC ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ve Koordinatörü Hüseyin Güney'de eşlik etti. Çavuşoğlu AGC'de basın mensupları ve lise dönemindeki öğretmeni Oğuz Korum ile sohbet etti. Cemiyeti, MHP Antalya Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er, MHP Antalya Milletvekili Adayları Cafer Uyar ile  Mehmet Cüneyt Güzel'de ziyaret etti. Çavuşoğlu ile MHP heyeti bir süre sohbet ederek birbirlerine başarı dileğinde bulundular. Gazeteciler Cemiyeti yönetimi misafirlerine geleneksel hale getirilen kavurma  pilav ikram etti.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83