AKYAR DERESİNE BELEDİYE AYARI

Alanya Belediyesi, yol yapım çalışmaları kapsamında yayla yollarında altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Oba ve Çıplaklı Mahallesi’nin kullandığı Kadıyakası Yaylası'nda dere geçişlerinde büz döşeme çalışması yapılıyor.

AKYAR DERESİNE BELEDİYE AYARI
Alanya Belediyesi Fen İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yayla yollarında kışa hazırlık çalışmaları kapsamında dere geçişlerinde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak Çıplaklı ve Oba Mahallesi’nin kullandığı Kadıyakası Yaylası'nda Akyar Deresi'nde büz döşeme çalışması başlatıldı. Hafta sonu başlatılan çalışmaları meclis üyesi Mustafa Toksöz, Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, Mahmutlar Şantiye sorumlusu Yusuf Akın ve bölge muhtarları da yerinde izledi.


Çalışmaların yayla yollarında özellikle bağlantı yolları ve risk taşıyan dere geçişlerinde devam ettiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ”İlkbahar ve vatandaşlarımızın yayla dönüşlerinde söz konusu dere geçişleri yağmurlarla ulaşıma kapanıyor. Amacımız yayla yollarının sürekli araç trafiğine açık olması. Bu yönde Samsa, Hacıahmetler yayla yollarında yaptığımız büz döşeme çalışmalarını Kadıyakası Akyar Deresi’nde de sürdürüyoruz” dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2015, 12:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83