Alanya Adres yine hedefi 12'den vurdu

Alanya Adres'in anketlerdeki başarısı sürüyor. Alanya Pazarcılar Odası kongresi ile ilgili yapılan anket sonuçları da kongreden önce sonuçları açıklar nitelikteydi.

Alanya Adres yine hedefi 12'den vurdu
Alanya'nın en çok tıklanan İnternet Gazetesi alanyaadres.com yaptığı başarılı anketlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Yaklaşık iki ay önce 'Alanya Pazarcılar Odası Başkanı Olarak Kimi Görmek İstersiniz?' başlığı ile bir anket başlatan Alanya Adres yine hedefi 12'den vurdu.

Her kesimden ve görüşten okuyucusu bulunan Alanya Adres'in başlatmış olduğu ankete toplamda 7 bin 489 kişi katılmıştı. 2 aylık bir süre içerisinde rekor katılım sağlanan anket,  Alanya Pazarcılar Odası Kongresi'nden 1 gün önce sonlandırılmıştı.

ORANLAR NEREDEYSE AYNI

Kritik kongreden bir gün önce 'Esnaf Hasan Yiğit diyor' başlığı ile anket sonucunu paylaşan Alanya Adres'in anketi yine doğru sonuç verdi ve kongreden Hasan Yiğit ismi çıktı. Bekir Akış'ın 440 oy aldığı kongrede Hasan Yiğit 647 oy alarak seçimden zaferle ayrıldı. 

Alanya Adres'in kongreden bir gün önce açıkladığı rakamlarda Bekir Akış 3 bin 335 oyda kalırken, Hasan Yiğit 4 bin 154 oy almıştı. 

Alanya Adres'in anketinde oyların yüzde 56'sını alan Hasan Yiğit, kongrede de oyların yüzde 58'ini alarak bir dönem daha başkan seçildi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83