Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Fuarı’nda

Alanya Belediyesi, engellilik alanında yenilikçi kurum ve teknolojilerin buluştuğu 11.Engelsiz Yaşam Fuarı EYAF Expo’ya katıldı.

Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Fuarı’nda

İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuara Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ve Engelsiz Yaşam Merkezi personelleri katıldı. Fuar Merkezi’nde Alanya “Erişilebilir Turizm Şehri Alanya” temasıyla tanıtılıyor. Fuarla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, “EYAF Expo çok büyük ve çok sayıda ziyaretçisi olan bir fuar. Bu fuara Alanya Belediyesi olarak bizde katıldık. Bu yıl 3.yılımız. EYAF, yerel yönetimlerin engellilerle ilgili yaptığı mimari ve kentsel düzenlemeleri teşvik etmek ve aynı zamanda da yapılan faaliyetlerle ilgili destek sağlamak, yeni girişimleri de teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Biz de bu vesileyle Engelsiz Kent Alanya konusunda yaptığımız tüm hizmet ve projeleri ziyaretçilerle bu fuarda buluşturuyoruz” dedi. Başkan Yardımcısı Yüksel, Alanya standını ziyaret eden Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz’a, Alanya ipek kozasından tablo hediye etti.

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül de, “Engelsiz Yaşam Fuarı, sivil toplum kuruluşları arasındaki etkileşimi güçlendirerek sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine ve yaygınlaşmasına destek sağlamayı ana hedef edinmiştir. 12 belediye ve 159 kuruluşun katıldığı bu fuarda biz de belediyemizin projelerini hem tanıtıyor hem de başka projeleri inceleyerek şehrimiz için uygulanabilirliklerine bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

banner111

29 Kasım’da kapılarını açan EYAF, 2 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 16:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83