Alanya Belediyesi'nden Manavgat ve Akseki'ye destek

Alanya Belediyesi'nden Manavgat ve Akseki'ye destek

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yangın afetiyle mücadele eden Manavgat ve Akseki’ye yardım için tüm belediye ekiplerini seferber etti. Manavgat ve Akseki’ye talep edilen ve temel ihtiyaç olan sandviç, çorba, su ve ekmek gönderildi. Afetzedelere kurulan yardım çadırlarında üç öğün sıcak çorba ikram ediliyor.


Alanya Belediyesi, yangın afetiyle boğuşan komşu ilçelerimiz Manavgat ve Akseki’ye destek olmak için seferberlik başlattı. Dumanların Alanya’ya kadar ulaştığı Manavgat ve Akseki’ye Alanya Belediyesi tarafından 2 bin 500 kişilik çorba, ekmek ve sandviç ile 12 bin paket su gönderildi. Bunun yanında çadır, masa, sandalye ve yangın söndürme ekipleriyle birlikte afet bölgelerine destek sağlandı.

ÜÇ ÖĞÜN SICAK ÇORBA DAĞITILIYOR

banner111

Alanya Belediyesi tarafından afet bölgelerine yardım çadırları da kuruldu. Kurulan yardım çadırlarında afetzedelere ve görevlilere üç öğün sandviç, sıcak çorba, su ve ekmek dağıtılıyor.

4 BİRİMDEN ONLARCA PERSONEL AFET BÖLGESİNDE

Alanya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri arazözler eşliğinde afet bölgesinde vatandaşların ve görevlilerin yardımına koşuyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yangından etkilenenlerin yaralarının sarılması adına Alanya Belediyesi’nin tüm birimleriyle seferber olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2021, 06:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83