Alanya'da bir vatandaş böbreğini satışa çıkardı

Alanya’da ikinci el ürün alım - satımı için kullanılan bir Facebook grubunda bir vatandaş, ‘Geçim sıkıntısından dolayı satılık böbrek’ ilanı verdi. İlana çok sayıda yorum yapılırken vatandaş ciddi olduğunu belirtti.

Alanya'da bir vatandaş böbreğini satışa çıkardı

Son günlerde sosyal medya platformlarından Facebook, Instagram ya da Twitter üzerinde ‘Satılık böbrek’ veya ‘Böbreğimi bağışlıyorum’ şeklinde ilanlar artmaya başladı. Böbrek hastalarının tedavi süreci, ilaç tedariki gibi konularda dayanışma için açtığı sosyal medya gruplarına birçok kişi ‘Bağışçı olmak istiyorum’ şeklinde yorum yaparken, ikinci el ürün alım- satımı yapılan bazı gruplarda da ‘Böbreğimi satıyorum’ şeklinde ilanlar veriliyor.

2 MİLYON 500 BİN TL İSTEDİ

banner111

Maddi sıkıntılar nedeniyle böbreğini satışa çıkardığını belirten ilanlardan birisi de Alanya’da alım-satım için açılmış bir Facebook sayfasında verildi. A.U isimli vatandaş vermiş olduğu ilanda geçim sıkıntısından dolayı böbreğini satılığa çıkardığını belirterek fiyatına 2 milyon 500 bin TL yazdı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, ilanı şaka sanırken ilan sahibi yapılan yorumlara cevap vererek ciddi olduğunu ifade etti. “İnan ki geleceğimiz son nokta bu olacak. En azından yurtdışında sat, Türkiye’de para etmez” yorumuna da yanıt veren A.U. “Nereye gitsek zam. Adam yerli uçaktan bahsediyor, İHA’dan, SİHA’dan bahsediyor, yerli otomobilden bahsediyor. Ama bunlar tencereye sığmıyor.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83