Alanya genelinde yağmur suyu mazgalları temizleniyor

Alanya’nın sorunsuz bir kış dönemi geçirmesi için gerekli her türlü önlem alınıyor. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekip, ızgara, kanal ile derelerin temizliği ve ıslah çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Alanya genelinde yağmur suyu mazgalları temizleniyor

 Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe merkezindeki yağmur suyu ızgaralarının temizliğini gerçekleştirerek olası su baskınlarına karşı önlemlerini arttırıyor. Yaşanabilecek su baskınlarına karşı yağmur suyunun rögarlara hızlı bir şekilde akışını sağlamak için yağmur suyu ızgaraları Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün oluşturduğu ekipler tarafından temizleniyor.

banner111
“VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDUR OLMAMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir; “Şiddetli yağışlar sonrası vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için ilçemizdeki mazgallarımızı temizleyerek vatandaşlarımızın tekrar hizmetine sunuyoruz. Ekiplerimiz mazgalların temizleme çalışmalarını sürdürüyorlar. Amacımız, muhtemel yağışlardan kaynaklanabilecek tıkanıklıklar nedeniyle olası sel ve su taşkınlarına karşı erken önlem almaktır.” dedi.

Vatandaşları mazgallara çöp atmamaları konusunda da uyaran Temizlik İşleri Müdürü Demir, vatandaşları temizlenen mazgalların yakınına çöp ve diğer malzemeleri bırakmamasını aksi halde olası yağmur yağışında bu malzemelerin mazgalları tekrar tıkayacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 16:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83