ALANYA GÖNÜLLÜLERİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çerçevesinde Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla bir araya geldiler. Sevgi çocukları bayramda gönüllerince eğlendi.

ALANYA GÖNÜLLÜLERİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, çocukların  29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladılar. Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, Sevgi çocukları ile  yakında ilgilenerek onlarla sohbet etti, oyunlar oynadılar. 

SEVGİ ÇOCUKLARININ BAYRAM SEVİNCİ
Sevgi Evlerinde Devletin bakım ve koruması altında bulunan çocuklar Bayramda  gönüllerince eğlendiler. Sevgi çocukları Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri ile birlikte yemek yedi. Çocuklar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında eğlenceli bir gün geçirmekten dolayı bir hayli memnun oldular.  Alanya Gönüllüleri, Cumhuriyet Bayramı etkinliğine ev sahipliği yapan MEGAMALL alış veriş merkezine ve Adem Hüner’e teşekkür etti.

Çocuklarla buluşmaya, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven’in yanı sıra Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Arzu Tuncel ve Sevgi Evleri sorumlusu Nuray Erdem ve Alanya Gönüllüleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 15:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83