LÜTFİ ELVAN'DAN ALANYA'YA MESAJ VAR

Tarsus'taki Berdan Baraj Gölü kıyısında görüştüğü TGF Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Dim'le Alanya halkına selam yollayan Elvan "Alanya'ya verdiğim sözlerimin arkasındayım. Çavuşoğlu bakanımızla beraber el ele bütün projeleri eksiksiz yapacağız" dedi

LÜTFİ ELVAN'DAN ALANYA'YA MESAJ VAR
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, AKP Antalya Milletvekili, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan ile Tarsus'taki Berdan Baraj Gölü kıyısındaki mesire yerinde görüştü. Elvan, 7 Haziran öncesi Antalya Milletvekili Adayı olarak seçime girerken Alanya'ya verdiği tüm sözlerin arkasında olduğunu belirterek "Alanya'ya gelecek hizmetlerin takipçisi olacağım. Her konuda hesap vermeye de hazırım. Mevlüt Çavuşoğlu bakanımızla beraber el ele bütün projeleri eksiksiz yapacağız. Yeter ki tek başına işbaşına gelelim" dedi. 

'ALANYA HALKININ EMRİNDEYİM' 

Alanyalılar'a bir de müjde veren Elvan "Bugüne kadar hiç kazma vurulmayan Anamur-Alanya duble yolunun Kaledran-Anamur güzergahını 19 Ekim'de ihaleye çıkardık" dedi. Elvan, Dim aracılığıyla Alanya halkına da şu mesajları yolladı: "Alanyalı hemşehrilerimi çok özledim. Onlara sonsuz saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Onların konukseverliğini ve beni sahiplenmelerini asla unutamam. Daima onların emrindeyim. Bize oylarıyla destek ve güç versinler."

'ALANYA'YI DİLİNDEN DÜŞÜRMÜYOR'

Elvan'ın, yeni seçim bölgesi Mersin'deki seçim çalışmalarını da izleyen Dim "Antalya'da olduğu gibi Mersin'de de sinerji yaratmış. Konuşmalarında Alanya'yı dilinden hiç düşürmüyor. Tarsus'lara hitap ederken 'Akdeniz çanağındaki en önemli üç ilçeden birisiniz. Tarihsel kökleriniz var. Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde hep önemli oldunuz. Tarsus, Silifke ve Alanya kader birliği yapmışlardır. Her üçü de Yörük yerleşimidir. Ben de bir Yörük çocuğuyum' diyor" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 09:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83