KALPAR: OYUNCULARIMIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM

PTT 1. Lig’in 10. haftasında Alanyaspor, 1461 Trabzon'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.

KALPAR: OYUNCULARIMIN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM
Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, takımın başına geldiğinden bu yana 3’te 3'lük galibiyet serisini yakaladığı söyledi. Kendisinin gelmesinin ardından takımla kaynaşarak galip geldiklerini belirten Kalpar, “3 maç ve 9 puan benim için çok önemli. Takım için çok daha fazla önemli. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Kutluyorum, gözlerinden öpüyorum. Kazanmak için ne yapmak gerekiyorsa onu yaptılar” dedi.
Maçtaki pozisyonları da değerlendiren Kalpar, “Futbol hareketli oyun, hatalar oyunu. Hatalarımız oldu ama kazanmak çok önemli. Ben üç puan aldığımız için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Benim çok üzüldüğüm nokta Ayite’nin dışarı atılışı. Emre Can'ın 4 sarı kartla haftaya cezalı duruma düşmesi. Bu bizim açımızdan önemli bir kayıp ama yine de bahane etmek doğru değil, benim inancımda, felsefemde bahane yoktur. Gaziantep’e de gidip oradan iyi bir sonuçla dönme adına mücadele etmemiz lazım. Bunu yapacağımıza da inanıyorum" dedi.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu ise şunları söyledi:
“Maça çok iyi başladık aslında. İstediğimiz gibi gidiyordu yediğimiz bir gol dışında. Daha sonra ilk yarı 1-0 oldu. Golden sonra skoru dengelemek için uğraştık. Yapmamamız gereken bir hata yaptık. Büyük hataydı ikinci golü yedik. Bir gol atabildik. Diğer fırsatları değerlendiremedik. Centilmence geçen bir maçın sonunda oyuncular arasında pozisyonla ilgili küçük bir sıkıntı oldu. Onun dışında gayet güzel geçti. Bu konuda sıkıntımız yok. Önümüzdeki hafta oyuncağımız maça hazırlanacağız.’’

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 10:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83