CAFER HOCA AŞURE DAĞITTI

MHP Antalya 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, seçim ofisi önünde vatandaşlara aşure dağıttı.

CAFER HOCA AŞURE DAĞITTI
Uyar’ın aşure dağıtması vatandaşlardan beğeni toplarken, seçim ofisi önünde yapılan aşure etkinliğine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, MHP belediye meclis üyeleri, MHP İlçe Başkanı Hilmi Er ve yönetimi, Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar’la birlikte çok sayıda partili katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Hilmi Er, “İnşallah 1 Kasım akşamı Allah bize sevinmeyi bir kez daha nasip eder, bizi bu güzel günde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Aşure etkinliğine gelenler teşekkür ederek sözlerine başlayan MHP Antalya 4’üncü Sıra Milletvekili Adayı Cafer Uyar, “Babam derki ‘Oğlum, Muharrem ayının birinci gününden itibaren, herkese günde 10 defa selam vermelisin” derdi. Bende burada sizleri bulmuşken hepinize selamünaleyküm. Aşure bereket demektir. Bu mübarek günde ailemize, ülkemize ve İslam alemine barış, huzur, refah gelmesini temenni ediyorum” dedi.
‘Bu seçim erken seçim değil zorlama seçim. Biz bu seçime zorlama seçim diyoruz” diyen Uyar, “ 1 Kasım’da dananın kuyruğu tam anlamıyla kopacak. Ya kuyruk milletin elinde kalacak yada dana. 2 Kasımdan itibaren karabasan gibi hem Türkiye’ye hem de orta doğuya çöken zihniyet bu çöküşünü devam ettirecek. Milletimize ülkemize hangi olumsuzlukları yaşattılarsa ya yaşatmaya devam edecekler yada Türk Milletinin  kara sevdalıları olan sizler ülkemizi bu karabasandan kurtaracaksınız. Bunun için istemediğimiz halde önümüze 1 Kasım seçimleri geldi. Erken seçim diyorlar ama biz ona zorlama seçim diyoruz. İnşallah 1 Kasımdan sonra da yeni bir zorlama seçimle karşı karşıya kalmayız. Çünkü bunlar tek başına iktidar olmadıkları zaman başlarına neler geleceğini tahmin ediyorlar. Bu yüzden neleri var neleri yok ortaya koyuyorlar” dedi.

Yapılan anketlerde sandığa gitmeyen 9 milyon seçmenin yüzde 80’ni CHP ve MHP seçmenleri olduğuna dikkat çeken Uyar, MHP ve CHP seçmenleri sandığa gittiği taktirde sonuçların 7 Hazirana göre tablonun çok farklı olacağını kaydetti. Uyar, “Alanya’da 36 bin, Antalya’da 230 bin seçmen, Türkiye’de de 9 milyon seçmen sandık başına gitmemiş. Bu seçmenin yüzde 80’i CHP’li ve MHP’li seçmen, yüzde 2’si Ak Partili seçmen. Ak Partili seçmen bu seçimin önemi kavramış çoğunluk onlarda olmasına rağmen sandığa gidiyor ama geride kalan bizim seçmenimizde herhangi bir sebeple sandığa küsüp oy vermeye gitmiyor. Bu 9 milyon seçmenin sandığa gittiği takdirde Ak Parti’nin ne yüzde 40’ı kalır ne yüzde 35’i kalır. Dolayısıyla Antalya’da yeni oy kullanacak 270 bin seçmen var. 270 bin seçmenin büyük çoğunluğu  yine milliyetçi oylar. Milliyetçilerin yüzde 50’si sandığa gitse MHP 4’üde gönderir 5’i de gönderir. O zaman Ak Parti 5’i de kaptırır, 4’ü de kaptırır” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2015, 14:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83